Anyone else have this problem? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 03-13-2006, 07:28 PM   #1 (permalink)
Super Techie
Join Date: Nov 2005
Posts: 270
Default Anyone else have this problem?

Is there anyone else here that has an ASUS A8N32SLI motherboard and using corsair XMS3500LL Pro memory and is not able to pass memtest 86+ V1.65 or any version for that matter??
12 Gb GSkill DDR3 Tripple Channel
2 500 Gb SATA II HD
2 BluRay Burners
2 9800GTX+ in SLI
ASUS Rampage II Extreme
Intel Core i7 920 @3.8 GHz
WWS is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:37 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.