Any sales on AMD 6400's? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-14-2007, 10:47 AM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 267
Default Any sales on AMD 6400's?

Looking for a AMD 64 X2 6400 CPU, I think Newegg has them for $179 but just wanted to see if anyone knows of a sale or rebate offer going on, thanks.
__________________

Mr. LL is offline  
Old 12-14-2007, 02:53 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default Re: Any sales on AMD 6400's?

amd 6400 - Google Product Search
__________________

__________________
Apokalipse is offline  
Old 12-14-2007, 04:46 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 267
Default Re: Any sales on AMD 6400's?

How much difference is there between the following two AMD CPU's? The only difference is one is a 125W model, how much does that make a difference?

AMD Athlon 64 X2 6400+ Windsor 3.2GHz Socket AM2 125W Dual-Core Processor Model ADX6400CZBOX - Retail

AMD Athlon 64 X2 6400+ Windsor 3.2GHz Socket AM2 Dual-Core Processor Model ADX6400CZWOF - Retail
Mr. LL is offline  
Old 12-14-2007, 05:03 PM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: Any sales on AMD 6400's?

its the same thing.. its just one comes with a fan the other doesn't..

you know a b3 q6600 collects less energy than that... honestly the 5000+ Brisbane is better... its cheaper, a bit slower... but the Black Edition one.. you increase the multiplier once.. and its on par with the 6400+ without the cons of the Windsor core... but less cache..
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 12-14-2007, 05:37 PM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 267
Default Re: Any sales on AMD 6400's?

Quote:
Originally Posted by vernong1992 View Post
its the same thing.. its just one comes with a fan the other doesn't..

you know a b3 q6600 collects less energy than that... honestly the 5000+ Brisbane is better... its cheaper, a bit slower... but the Black Edition one.. you increase the multiplier once.. and its on par with the 6400+ without the cons of the Windsor core... but less cache..
But couldn't you OC the 6400 and make it even faster? I wouldn't mind the 5000, its cheaper.

Would that just involve a change in the BIOS, after increasing the multiplier what speed should it run at? Sorry i've never OC before so I'm pretty ignorant on the subject.
Mr. LL is offline  
Old 12-14-2007, 05:46 PM   #6 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: Any sales on AMD 6400's?

well no.. the Windsor runs at the 90nm at 125w, while the Brisbane will be 65nm and 95watts.. the Brisbane will probably will become unstable at a higher speed than the Windsor
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 12-14-2007, 07:01 PM   #7 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default Re: Any sales on AMD 6400's?

I disagree, I think CCB8F Windsor's clock higher than Brisbanes.

My 6000+ has run 3dmark06 at 3495MHZ before
__________________

__________________
Apokalipse is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AMD Phenom & Spider vs Intel QX9770 (What a joke AMD is) Osiris Monitors, Printers and Peripherals 88 12-20-2007 10:40 PM
AMD Rumoured to Unveil AMD Phenom X3 with Three Cores maroon1 New Systems | Building and Buying 21 09-22-2007 12:25 AM
AMD Triple Core? Osiris Monitors, Printers and Peripherals 4 09-19-2007 07:36 PM
AMD Unveils "Barcelona" Architecture Wildside New Systems | Building and Buying 90 09-17-2007 07:56 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.