Analog or digital flat pannel? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-22-2006, 11:15 PM   #11 (permalink)
003
Wizard Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 3,312
Default

Analog can not be perfectly converted to digital, and vice versa. There is always a quality loss. Unless you have a crappy TN LCD panel, or something like that the difference might be harder to see but it is there. Search google.
__________________

__________________
so, umm, err yeah
003 is offline  
Old 08-23-2006, 09:40 AM   #12 (permalink)
Geek Squad
 
Join Date: Nov 2005
Location: Ohio
Posts: 788
Default

The quality loss is very hard to detect and sometimes near impossible to see.
__________________

__________________
"Truth is violated by falsehood but outraged by silence."

"Mastering others is strength, mastering yourself is true power." ~Sun Tzu

"Ad Astra Per Aspera"

"Our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall." ~Confucious

"The true measure of a man is how he treats someone who can do him absolutely no good.” ~ Samuel Jackson

“Omnis vir est fortunae faber”
JoshSB is offline  
Old 08-23-2006, 09:56 AM   #13 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 14
Default

exactly there may be loss but no way u can detect it anything major
__________________

azndragon60640 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.