amd3800 dual core + nvidia geforce 6100 - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-08-2006, 01:35 PM   #11 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 118
Default

^^ its basically a different card.. correct me if im wrong.

and i have 6100 onboard video and if you like playing bf2 on the lowest possible settings at 1024x768 resolution then use it. i didnt like it so i got a 6800GS and then had to RMA and they sent me a 7800GT. quite the deal lol
__________________

__________________
<a href=\"http://www.bf2sigs.net\"><img src=\"http://www.bf2sigs.net/sigs/0/4/55192050.jpg\">
Major Noob is offline  
Old 08-08-2006, 02:27 PM   #12 (permalink)
Future ex-member
 
lancec2c30's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Chehalis, WA
Posts: 4,012
Send a message via MSN to lancec2c30
Default

dude get a different mobo if you jsut goin to pop in a video card.

those integrated video setups will still screw with you
__________________

__________________

XP Pro | Vista Home Premium | Linux Ubuntu 7.10
s939 X2 3800 Toledo @ 2.6ghz | evga 7900gs | 320gig + 80gig wd | 1gb Ram | Abit KN8 SLI
3.1ghz achieved. :cool:
70K F@H member..............still waiting for the "iRACK"

Norcent will not be forgotten.

lancec2c30 is offline  
Old 08-08-2006, 03:03 PM   #13 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 13
Default

thanks guys.
i think this is a dumb question, but how did u guys know that a graphics card is integrated ?
faith4 is offline  
Old 08-08-2006, 03:07 PM   #14 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 190
Send a message via AIM to the yellow one
Default

i agree getting a new mobo but integrated video wouldn't screw you up other then it's shared memory.
__________________
I am the yellow one.
the yellow one is offline  
Old 08-08-2006, 04:26 PM   #15 (permalink)
Lord Techie
 
gurusan's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Portland, OR
Posts: 6,562
Send a message via MSN to gurusan
Default

we knew it was integrated because the geforce 6100 only comes as an integrated card
__________________

__________________
|| 2500K @ 5GHz 1 thread, 4.8 2 threads, 4.6 3, 4.5 4 1.284V ||
|| P8P67-M Pro || 8GB @ 2133MHz ||
|| 5850 @ 1000/1225 || XFX 650W || Silverstone FT03B ||
|| 37" LCD TV || CM Hyper 212+ || Samsung 2.1 Soundbar ||
gurusan is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.