Amd Vs. Intel - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-10-2006, 07:11 PM   #1 (permalink)
Tyr
True Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 123
Default Amd Vs. Intel

No I'm not asking which one is better, (we all know that AMD ownz ) I want to know what the AMD equivelent of a Pentium 4 3.2GHz is?
__________________

Tyr is offline  
Old 01-10-2006, 07:15 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2005
Location: N/A
Posts: 1,486
Default

In theory, any AMD processor with a name that includes "3200", such as the AMD 64 3200+
__________________

Vybuni is offline  
Old 01-10-2006, 07:23 PM   #3 (permalink)
AKA ComatoseClown
 
H4x3r's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,526
Send a message via AIM to H4x3r Send a message via MSN to H4x3r
Default

OHH NOOO....not another "AMD vs. Intel" thread.....i mean seriously...haven't yall ever heard of searching??


[/rant]
__________________
H4x3r is offline  
Old 01-10-2006, 07:27 PM   #4 (permalink)
Tyr
True Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 123
Default

Do you think a Sempron 64 2800+ Palermo (which is clocked at 1.6GHz stock) would overclock to at least 2.0GHz if I have an aftermarket heatsink, AS5, good OCing RAM, and a DFI mobo?

EDIT: I read some reviews on newegg and several people said they got theirs to about 2.0 on stock cooling so it seems they will.
Tyr is offline  
Old 01-10-2006, 08:09 PM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 204
Default

I know off topic, but H4X3R, why'd you change the sig? While I like the new one, I thought the old one was pretty badass.
3xistenc3 is offline  
Old 01-10-2006, 09:27 PM   #6 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

this has been covered many times.
it roughly works out to
AMD Athlon 3200+ = Intel P4 3.2GHZ
AMD Athlon 2600+ = Intel P4 2.6GHZ
__________________
Apokalipse is offline  
Old 01-10-2006, 09:30 PM   #7 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 350
Default

Quote:
Originally posted by Tyr
Do you think a Sempron 64 2800+ Palermo (which is clocked at 1.6GHz stock) would overclock to at least 2.0GHz if I have an aftermarket heatsink, AS5, good OCing RAM, and a DFI mobo?

EDIT: I read some reviews on newegg and several people said they got theirs to about 2.0 on stock cooling so it seems they will.
.. Where did the 2800+ come from? Werent we talking about pent 4 3.2ghz dual core!?
__________________
Kitire is offline  
Old 01-10-2006, 09:51 PM   #8 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 711
Default

i have a 2600+ sempron palermo and it overclocked to 2.0ghz on stock cooling
so you shouldnt have a problem with aftermarket cooling specially on a dfi mobo
__________________

__________________

IYAOYAS...lol
æArchOAngelæ is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.