AMD shows off 3.0Ghz Phenom - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-27-2007, 02:10 AM   #11 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 273
Default Re: AMD shows off 3.0Ghz Phenom

Inquirer much?

All they did was put a 3rd one in a slot and make up the story about the cpu.. lmao
__________________

__________________
Old rig sold.. :(

Dell Vostro 1700:
C2D T5470, 8600m GT, WXGA+ screen, 2GB RAM, 160GB HD, Vista Ultimate
mrfluffles is offline  
Old 07-27-2007, 02:23 AM   #12 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: AMD shows off 3.0Ghz Phenom

lol it could be one of those stories....
"bat boy gives birth to giant chicken"...
__________________

__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 07-27-2007, 12:23 PM   #13 (permalink)
Ultra Techie
 
M733mhz's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 648
Send a message via AIM to M733mhz
Default Re: AMD shows off 3.0Ghz Phenom

Why not go watercooling? There's no way for air to wade it's way through all the crap in that case.
__________________


M733mhz is offline  
Old 07-27-2007, 12:29 PM   #14 (permalink)
Monster Techie
 
TheOtis's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Planet Earth.
Posts: 1,274
Send a message via AIM to TheOtis
Default Re: AMD shows off 3.0Ghz Phenom

Now that's just stupid. I don't care who you are.

Intense? Yes.

Would anyone that knew anything about money management want to run that?No.

We all know how SLI has been so far, so why in the world would you ever want to run 3 video cards? You must be playing a a EXTREMELY high resolution to honestly need that.
__________________
Back on being mobile - ASUS G551- 15.3" 1080p - Core i7 4710HQ - GTX 860M - 16GB DDR3 1600 - 512GB Samsung 850 Pro - Steam ID: TheOtis
TheOtis is offline  
Old 07-27-2007, 12:55 PM   #15 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default Re: AMD shows off 3.0Ghz Phenom

Quote:
Originally Posted by Wildside View Post
AMD shows off 3.0GHz Phenom

aww NICE..........i love the 3 HD 2900 XTs in there. I do think that 2 graphics cards r enough for gaming experience lol. But still, 3.0GHz, that is fast!!
Niice.

There have been rumours floating around about K10 being underperforming (unable to reach high clock speeds), or being released late.

But I think this article pretty much smashes any negativity surrounding K10 for me.
A fully working K10 quad at 3GHZ, using what looks like a pretty standard cooler (well, aside from having four 120mm fans on the side of the case).

AMD promised, and it seems AMD has delivered.
Quote:
Originally Posted by M733mhz View Post
Why not go watercooling? There's no way for air to wade it's way through all the crap in that case.
Are you serious? that's actually a really clean case. Especially considering there are three really big video cards in there.

Not to mention, there are four 120mm fans at the side of the case.

Anyway, I have a watercooling system fit for AM2. I'm hoping a K10 quad will go well with it when they come out.
__________________
Apokalipse is offline  
Old 07-27-2007, 01:48 PM   #16 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,307
Default Re: AMD shows off 3.0Ghz Phenom

Today's GPU can calculate physics, and a mid-range GFX card is a lot less expensive than a physics add-in. Basically, you're looking at a Crossfire with a physics card in the loop. This is not the first to be done like this, as far as prototypes go. but it does work.

A lot of people bash TheInquirer, but they are right a whole lot more than they are wrong, and many times people say they were wrong was actually people thinking their off-the-cuff humor was actual stories and/or articles. TheInquirer has a lot of close-in sources in a lot of places, and they get a whiff of what is coming well in advance of most out there.
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is online now  
Old 07-27-2007, 02:41 PM   #17 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: AMD shows off 3.0Ghz Phenom

Quote:
Originally Posted by mrfluffles View Post
Inquirer much?

All they did was put a 3rd one in a slot and make up the story about the cpu.. lmao
fix ur sig man..... welcome back btw

but these phenoms are really cheap.... i want one!!!
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 07-27-2007, 04:36 PM   #18 (permalink)
Monster Techie
 
BennyV04988's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1,835
Default Re: AMD shows off 3.0Ghz Phenom

Quote:
Originally Posted by vernong1992 View Post
fix ur sig man..... welcome back btw

but these phenoms are really cheap.... i want one!!!

$$$ ?????

what what what?
__________________
3DMARK VANTAGE: 11,500
GPU: MSI GTX 260 @ 650MHz/1175MHz
CPU: Intel E6750 @ 3.4GHz/1.33v/60c
HSF: Arctic Cooling Freezer 7 Pro
MOBO: MSI P6N SLI-FI 650i
RAM: G.SKILL 3x1GB DDR2 800
SND: Creative Audigy 4
SPK:Logtech X-540s
MOS: Logitech MX600 Wireless Laser
LCD: HANNS-G 28" Widescreen
BennyV04988 is offline  
Old 07-27-2007, 04:38 PM   #19 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: AMD shows off 3.0Ghz Phenom

Quote:
Originally Posted by BennyV04988 View Post
$$$ ?????

what what what?
some1 mentioned that the Phenoms will be in the 200$ range... pretty cheap for a new quad-core.... that answer ur what what

as for the welcome back was for mr.fluffles.. haven't seen him round here in a month or so
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 07-27-2007, 05:23 PM   #20 (permalink)
Ultra Techie
 
M733mhz's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 648
Send a message via AIM to M733mhz
Default Re: AMD shows off 3.0Ghz Phenom

Yeah it's a real clean case, Watercooling just seems more convenient with the amount of heat all that stuff is gonna throw off. I have no doubt those fans get the job done though, There are quite a few of them.
__________________

__________________


M733mhz is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AMD Phenom to launch in November Trotter New Systems | Building and Buying 15 06-23-2007 01:04 AM
AMD phenom processor details mikee New Technology and Products 3 05-31-2007 01:05 AM
3.0ghz! kobe24 Overclocking and Modding 11 05-25-2007 12:04 PM
Fellow Geeks.. MrCoffee New Systems | Building and Buying 11 05-06-2007 05:34 PM
AMD Phenom processor maroon1 New Systems | Building and Buying 5 05-02-2007 03:35 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.