AMD sempron - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-20-2006, 07:38 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2006
Location: Finland
Posts: 180
Default AMD sempron

okeee my AMD runs at 23degress c. ok yea? what should i put as warning on my bios 60?
i think ill die with my sempron... i get hrad drive tomorrow.. or today and then bölaaa my Semprons gonna be **** slow even if its gonna be 64 and 3100+ right???
__________________

__________________
Furby:
2500k @ 4.5Ghz max: 81C idle 33C
8 gigs ddr 3 Kingston Hyper x T1 @ 1600mhz
Asus P8P67Pro b3.1
Evga GeForce gtx 560 at 940mhz 1gbddr5
western digital black 1tb sata3
Viewsonic 22"
Windows 7 home premium 64bit
beluga is offline  
Old 01-20-2006, 07:43 PM   #2 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,327
Send a message via AIM to Flanker
Default

Set 50°C as the warning in the BIOS.
__________________

Flanker is offline  
Old 01-20-2006, 09:33 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 765
Default

screw that, mines at 65 degrees warning lol
septoid2 is offline  
Old 01-20-2006, 09:44 PM   #4 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,327
Send a message via AIM to Flanker
Default

Lol, so is mine, partly cuz it won't go lower.

But his temps are pretty low (cold there, these days?) so 50*C would be strange.
Flanker is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.