Is AMD Now Obsolete????? - Page 6 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-09-2008, 07:52 PM   #51 (permalink)
Monster Techie
 
BennyV04988's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1,835
Default Re: Is AMD Now Obsolete?????

Will these threads ever stop surfacing?
__________________

__________________
3DMARK VANTAGE: 11,500
GPU: MSI GTX 260 @ 650MHz/1175MHz
CPU: Intel E6750 @ 3.4GHz/1.33v/60c
HSF: Arctic Cooling Freezer 7 Pro
MOBO: MSI P6N SLI-FI 650i
RAM: G.SKILL 3x1GB DDR2 800
SND: Creative Audigy 4
SPK:Logtech X-540s
MOS: Logitech MX600 Wireless Laser
LCD: HANNS-G 28" Widescreen
BennyV04988 is offline  
Old 01-09-2008, 08:02 PM   #52 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default Re: Is AMD Now Obsolete?????

Quote:
Originally Posted by BennyV04988 View Post
Will these threads ever stop surfacing?
Not at tech-forums. Much like many "other" threads..
__________________

Ste is offline  
Old 01-09-2008, 08:19 PM   #53 (permalink)
Wizard Techie
 
Drizzt's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Somewhere inbetween FL and NY
Posts: 3,187
Send a message via AIM to Drizzt
Default Re: Is AMD Now Obsolete?????

Well this is a good thread i think... Or turned into one at least....

How much less it the phenom compared to the q6600?
__________________
CPU:Q6600 G0 @ 3.7Ghz (410x9 w/1.475v)
Motherboard:Asus P5E X38
Memory:2x2GB OCZ Reapers DDR2 1066
Graphics Card:GTX460 768MB @ 880/1760/2000
Hard Drive:2x WD Black 1TB
Power Supply:Xion 800W
Case:3DAurora
CPU cooling: H50
GPU cooling: Best Stock Cooling I Have Ever Had
Monitor:24" LG
Drizzt is offline  
Old 01-09-2008, 09:53 PM   #54 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: Is AMD Now Obsolete?????

Price or Performance?
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 01-09-2008, 10:26 PM   #55 (permalink)
Self Proclaimed Immortal
 
hmammen's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: lounge 146 (Euless TX)
Posts: 2,679
Send a message via AIM to hmammen Send a message via MSN to hmammen Send a message via Yahoo to hmammen
Default Re: Is AMD Now Obsolete?????

one word to the first post- no.
__________________

Posted from my Nexus7
hmammen is offline  
Old 01-10-2008, 03:38 AM   #56 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2007
Location: London, UK
Posts: 84
Default Re: Is AMD Now Obsolete?????

Quote:
Originally Posted by Drizzt5 View Post
Well this is a good thread i think... Or turned into one at least....

How much less it the phenom compared to the q6600?
It's not THAT much less to consider buying it insted of Q6600. At least, not in here.
fhasser is offline  
Old 01-10-2008, 04:15 AM   #57 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2007
Location: Tech-Forums
Posts: 305
Send a message via AIM to csaefong
Default Re: Is AMD Now Obsolete?????

There not obsolete there just a little behind Intel a couple changes and they could become the leading marketer in CPUS like 2 years ago they were in the lead of market sales even i though AMD was gonna be the new Intel.
__________________
MOBO: Asus P5E x38
CPU: Q6600 g0 OC to 3.2ghz stable
Video Card: Visiontek 4870
Ram: G.Skill 2x2GB Kit PC6400 800mhz
HDD: Segate Barracuda 500GB
PSU: PC Power&Cooling 610Watt
Case: CM 690 Case
Monitor: Samsung 22in 2MS and Asus 22in 2MS
Heatsink:Tuniq Tower Heatsink
OS: Windows Vista Home Premium 64bit


csaefong is offline  
Old 01-10-2008, 01:43 PM   #58 (permalink)
Vinsanity
 
BiGyLiLuPdAmIdL's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: West Coast Cali
Posts: 1,234
Send a message via AIM to BiGyLiLuPdAmIdL
Default Re: Is AMD Now Obsolete?????

Quote:
Originally Posted by hmammen View Post
one word to the first post- no.
haha, that's the truth, but if only it was that easy.
__________________
New build in progress, but this is what I got for now:
-AMD x2 5200+
-Asus M3A78-EM AM2+
-Buffalo 2x1gb ddr2 800
-Hitachi 250gb Sata HDD
-Antec Minuet Case w/ 350w psu
-Windows 7 Home Premium 64 bit
BiGyLiLuPdAmIdL is offline  
Old 01-10-2008, 02:21 PM   #59 (permalink)
Monster Techie
 
MrCoffee's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: UK
Posts: 1,858
Default Re: Is AMD Now Obsolete?????

In the UK there is not really any reason to buy a phenom, lets compare prices at a popular UK retailer:

Q6600 SLACR - £168.01

Phenom 9600+ - £164.49

As a general comment about the whole Amd/Intel situation something people often loose sight of is that even when AMD was at its most potent and the K8's were mopping the floor with the intel chips, Intel was still making lots of profit. now the tables have turned AMD is billions in debt - they will struggle much more than Intel had to to regain their footing.
__________________
Intel core I7 920
GA-EX58-UD3R
6GB OCZ platinum 1600
XFX HD4890
Noctua nh-u12p
Corsair HX520
Antec 300
Samsung 1TB F1 Spinpoint
Samsung SM2443BW 24"
MrCoffee is offline  
Old 01-11-2008, 04:39 PM   #60 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2007
Location: Null
Posts: 300
Default Re: Is AMD Now Obsolete?????

Wow, six pages. I'm impressed. Thanks guys!
__________________

__________________

Rig:
LONG VERSION:
eMachines T5062
Single-core AMD Athlon 64 3800+ (UC'd to 1.06 GHZ)
256MB 667MHz DDR2 - Nvidia GeForce 6150SE (integrated)
20GB 4800rpm IDE - Eight channel (7.1) Audio
Windows ME... and Playing Crysis at 1 fps

SHORT VERSION:
Hard-Core
mcovalt is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AMD Phenom & Spider vs Intel QX9770 (What a joke AMD is) Osiris Monitors, Printers and Peripherals 88 12-20-2007 10:40 PM
AMD Details Next-generation Platforms! Wildside New Systems | Building and Buying 2 12-15-2007 03:35 PM
AMD Rumoured to Unveil AMD Phenom X3 with Three Cores maroon1 New Systems | Building and Buying 21 09-22-2007 12:25 AM
AMD Triple Core? Osiris Monitors, Printers and Peripherals 4 09-19-2007 07:36 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.