AMD Dual-Core optimizer Released - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-04-2006, 04:24 PM   #11 (permalink)
Super Techie
 
Chazzer3's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: North West, UK
Posts: 449
Send a message via AIM to Chazzer3
Default

The only difference I noticed, was that there was no overspeed, and as such I didn't need to change the affinity, I haven't noticed an increase in quality, (san andreas), I usually pull between 60-100fps, so I might have a check and see what I'm getting now if you want?

Charlie -
__________________

Chazzer3 is offline  
Old 07-04-2006, 06:55 PM   #12 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 12
Send a message via AIM to iharthdarth Send a message via Yahoo to iharthdarth
Default

.
__________________

iharthdarth is offline  
Old 07-04-2006, 06:57 PM   #13 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,315
Default

Mmm i love having double topics!! Search please! Anywho, i saw this on AMDs site about a week or so ago and got it. Dosent do me much justice so i said the **** w/ it. Ill use my dual core for DVD encoding.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 07-04-2006, 07:14 PM   #14 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,992
Default

eh all my games run fine.....Im too lazy to download it
__________________



May the wind always be at your back and the sun upon your face, and may the winds of destiny carry you aloft to dance with the stars
Lord AnthraX is offline  
Old 07-04-2006, 11:54 PM   #15 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Dec 2004
Location: Canada
Posts: 3,790
Default

well I tried it out and using the two benchmarking programs I have availible right now, cs:s stress test and lost coast stress test I found my framerate dropped by about ~15FPS...mind you my results are skewed as the restart also happened to update my forceware from 84.something to the newer 91.33 so that might explain that

either way I'd probably need to test it in something like FEAR or quake4 as those are "optimized" for dual cores...however I will say this is NOT reverse hyperthreading and looks like nothing more than a modification that improves task managers ability to balance and schedule specific threads to cores
__________________

__________________
Intel C2D E6320 / AMD Athlon X2 3800+
Gigabyte 965P DS3 / DFI nF4 Ultra-D
2GB OCZ Gold PC2-6400 / 2GB OCZ Gold PC4000
eVGA 8800GTS 320MB / eVGA 6800GS 256MB
150GB Raptor / 74GB Raptor
2x500GB / 320GB
OCZ GameXStreme 850w / OCZ StealthXStream 600w
gaara is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.