AMD 64 gaming? - Page 4 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-29-2006, 11:43 PM   #31 (permalink)
Banned
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 640
Default

San Diego has 1MB L2 cache to Venice's 512KB. Imagine it as making .1Ghz of difference.

I still say go with 3700+.
__________________

Green Radience is offline  
Old 04-29-2006, 11:48 PM   #32 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 74
Default

i want to game, will it have enough grunt? I dont want to overclock.
__________________

__________________
\"Our only purpose here on earth is to breed, and breed we shall\"-Random ol\' uncle AL.

Cdiablo
Callan is offline  
Old 04-30-2006, 12:43 AM   #33 (permalink)
Banned
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 640
Default

Quote:
Originally posted by Green Radience
A better CPU ABSOLUTELY WILL NOT affect your performance in a game. It doesn't matter whether it is a 2.0Ghz processor or a 2.8GHz processor, your performance will only be affected in one game, and thats BF2. But it sticks out like a sore thumb because in no other game will you get any performance increase. Thats because the videocard will keep your bottlenecked. The videocard can't keep up with the CPU, so the only thing you can do is get a better videocard. Stick with the 144, and if you need any extra muscle, overclock that puppy to [H]ell. Invest the rest of the money in a better videocard.
Green Radience is offline  
Old 04-30-2006, 02:40 AM   #34 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default

GOD STOP SAYING THE VIDEO CARD WILL NOT KEEP UP WITH THE CPU!!!! THAT IS FULL OF CRAP!!!!!
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 04-30-2006, 03:21 AM   #35 (permalink)
Banned
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 640
Default

Quote:
Originally posted by NosBoost300
GOD STOP SAYING THE VIDEO CARD WILL NOT KEEP UP WITH THE CPU!!!! THAT IS FULL OF CRAP!!!!!
GOD GET A GRIP ON YOURSELF AND TRY TO PROVE IT. I HAVE MY ARGUMENTS AND PROOFS, DO YOU?
Green Radience is offline  
Old 04-30-2006, 05:57 AM   #36 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

STOP THE BICKERING!!!! see i can use caps lock as well but i make the effort to move my little finger the centimetre or so to turn it off. callan if you are australian check out nintek.com.au
Nitestick is offline  
Old 04-30-2006, 06:42 AM   #37 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 74
Default

OMG i use that site all the time, how did you know about it?
__________________
\"Our only purpose here on earth is to breed, and breed we shall\"-Random ol\' uncle AL.

Cdiablo
Callan is offline  
Old 04-30-2006, 06:47 AM   #38 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 74
Default

Ur from WA too! OMG YAY!!!! i found someone else that actually LIVES close to me, not 20,000Kms away! Did you get your build from there? (Nintek)
__________________
\"Our only purpose here on earth is to breed, and breed we shall\"-Random ol\' uncle AL.

Cdiablo
Callan is offline  
Old 04-30-2006, 09:02 AM   #39 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

i bought my motherboard and memory from Nintek and the rest of the parts (aside from a few things i bought recently) are from various retailers. basically i bought wherever i could get the particular part cheapest.
Nitestick is offline  
Old 04-30-2006, 09:36 PM   #40 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default

Quote:
Originally posted by Green Radience
Because DFI doesn't officially support the processors. They work in any Socket 939 board, but DFI doesn't support them.
So if the opteron is not supported on a DFI, what mobos are recommended for the optys?
__________________

__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.