am2 mobo.. i picked one .. any experiences - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-26-2007, 11:36 AM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1,057
Send a message via AIM to zerodayATK
Default am2 mobo.. i picked one .. any experiences

ASUS M2N-SLI Deluxe Socket AM2 NVIDIA nForce 570 SLI MCP ATX AMD Motherboard - Retail

decent right? i always liked asus products, I havent been keeping up with all the hardware stuff recently ......
__________________

__________________

FORMERLY THEYOYOKID303
zerodayATK is offline  
Old 06-26-2007, 12:38 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: am2 mobo.. i picked one .. any experiences

nice mobo....

Newegg.com - XFX MB-N590ASH9 Socket AM2 NVIDIA nForce 590 SLI MCP ATX AMD Motherboard - Retail

Newegg.com - EVGA 122-M2-NF59-TR Socket AM2 NVIDIA nForce 590 SLI MCP ATX AMD Motherboard - Retail

are newer chipset and cheaper.... but its 20-30 diff... nothing big.. anyways.. whats ur other sys specs?
__________________

__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 06-26-2007, 02:00 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1,057
Send a message via AIM to zerodayATK
Default Re: am2 mobo.. i picked one .. any experiences

i was thinking 2 gb of ram and a 78-7900 gt gs... nothing razy major.. i used to game all the time but now im into more webdesign mutimedia and i need better proc more than anything.... i have a case ( ALIENWAREEEEE!!!!!) and a 430 or 460 psu... will that be enough or am i going ot have to beef up.. so i have

case
psu
cd
floppy
speakers
monitor
mouse
keyboard
__________________

FORMERLY THEYOYOKID303
zerodayATK is offline  
Old 06-26-2007, 02:24 PM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: am2 mobo.. i picked one .. any experiences

Quote:
Originally Posted by Theyoyokid303 View Post
i was thinking 2 gb of ram and a 78-7900 gt gs... nothing razy major.. i used to game all the time but now im into more webdesign mutimedia and i need better proc more than anything.... i have a case ( ALIENWAREEEEE!!!!!) and a 430 or 460 psu... will that be enough or am i going ot have to beef up.. so i have

case
psu
cd
floppy
speakers
monitor
mouse
keyboard
is it a good alienware case??????
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 06-26-2007, 03:12 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1,057
Send a message via AIM to zerodayATK
Default Re: am2 mobo.. i picked one .. any experiences

its not the newest alien looking one.. its the older taller one. i like it better. its a fullsize case... silver w/ blue eyes...
__________________

FORMERLY THEYOYOKID303
zerodayATK is offline  
Old 06-26-2007, 03:15 PM   #6 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: am2 mobo.. i picked one .. any experiences

Quote:
Originally Posted by Theyoyokid303 View Post
its not the newest alien looking one.. its the older taller one. i like it better. its a fullsize case... silver w/ blue eyes...
cool.. post some benchmarks and stuff.... i really would love to see how it does... mine scores a 0 because i cant run but on 3dmark03 i get a 8000.. which makes no sense.....
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 06-26-2007, 04:41 PM   #7 (permalink)
Patron
 
saltynay's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: West Coast, Singapore
Posts: 5,149
Default Re: am2 mobo.. i picked one .. any experiences

get an AM2+ board for the new cpu's that are coming out, theyre also compatible with the original AM2 cpu's
__________________
saltynay is offline  
Old 06-26-2007, 06:18 PM   #8 (permalink)
TeH ViZarD
 
PanzerKammander's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 652
Send a message via AIM to PanzerKammander
Default Re: am2 mobo.. i picked one .. any experiences

I like my M2N SLI..
__________________
PanzerKammander is offline  
Old 06-26-2007, 06:19 PM   #9 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: am2 mobo.. i picked one .. any experiences

evga 590 sli woot woot
__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 06-26-2007, 06:42 PM   #10 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: am2 mobo.. i picked one .. any experiences

Quote:
Originally Posted by nagasama View Post
evga 590 sli woot woot
ftw!!!

but wait b4 my x2 3600+ got taken away it had an m2n-sli deluxe....man oc'er dude......
__________________

__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mobo temps? Gabb New Systems | Building and Buying 7 06-21-2007 10:10 PM
static and my mobo funkywaggnelz New Systems | Building and Buying 10 06-12-2007 03:03 PM
Plugging wires in the mobo power panel incorrectly piggysmile Hardware Repairs and Troubleshooting 2 05-25-2007 09:17 PM
cannot install vista.. got a dell mobo siddanth3 New Systems | Building and Buying 13 04-30-2007 06:05 PM
MoBo question xcoreRelentless New Systems | Building and Buying 1 04-07-2007 10:55 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.