Alienware processor probs - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-25-2006, 06:16 PM   #21 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 202
Default

its a alien devil Sure might look like **** when you see it on fire lol
__________________

__________________
CPU - E6400 Core 2 Duo @ 3.2ghz
Cooling - Zalman CNPS9500
Motherboard - Asus P5W DH Deluxe
Memory - OCZ PC2-8000 Platinum XTC 2GB (2x1024MB)
Video - BFG 8800 GTX OC
DVD - LG Super Multi
HD - WD Raptor 36gb
HD2 - Maxtor Diamondmax 10 250gb
PSU - Corsair HX Series CMPSU-620HX 620W
Case - Cooler Master Centurion 5
Sound - Creative Sound Blaster X-Fi Fatal1ty FPS
iamchel is offline  
Old 08-26-2006, 12:51 AM   #22 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 10
Default

yeah, i am going to get a cheaper laptop and just build a good desktop. I have often always thought that Dell and Alienware were similar...now i guess i know why.

dell USE to be a good brand, but now they are the ****s....going to look trhis weekend for a cheap lappie....**yay**
__________________

preload is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.