?????? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-26-2008, 05:56 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2008
Location: ireland
Posts: 20
Send a message via MSN to hab4ever
Default ??????

hello im anthony i got a question can i instal dise ram:

OCZ 4GB, DDR3 PC3-12800 Platinum Dual Channel Enhanced Bandwidth Edition : OCZ3P1600EB4GK |Specialtech.co.uk -

in a xfx nforce 790i?
and is ocz rams good if not wich is a good ram ? thanks
__________________

hab4ever is offline  
Old 08-26-2008, 10:14 PM   #2 (permalink)
Master Techie
 
baron5's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Australia
Posts: 2,984
Default Re: ??????

yes, all 790i series support ddr3, up to 2000mhz i think. as for what is the best ddr3 modules.limited to that site, ur set will be fine.
__________________

__________________
<<<Please give me Rep if I have helped you<<<

I7 930 @ 4GHz : Noctua D-14
Gigabyte X58A-UD7 : Asus GTX 480
G.Skill Trident 1600MHz 6-8-7-18 : Samsung F3 1TB
OCZ Vertex 2 50GB : Silverstone RV02 Case
Silverstone Strider Plus 1Kw : Sony DRU-870s Optical
Samsung P2350 Monito
r

baron5 is offline  
Old 08-28-2008, 12:54 PM   #3 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: ??????

Maybe a better title next time will help you get more responses.

Without having at least a title to kinda explain what you are looking to do or ask many people will just skip the thread.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 08-28-2008, 01:32 PM   #4 (permalink)
Wizard Techie
 
Drizzt's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Somewhere inbetween FL and NY
Posts: 3,187
Send a message via AIM to Drizzt
Default Re: ??????

It got my attention. :P
__________________
CPU:Q6600 G0 @ 3.7Ghz (410x9 w/1.475v)
Motherboard:Asus P5E X38
Memory:2x2GB OCZ Reapers DDR2 1066
Graphics Card:GTX460 768MB @ 880/1760/2000
Hard Drive:2x WD Black 1TB
Power Supply:Xion 800W
Case:3DAurora
CPU cooling: H50
GPU cooling: Best Stock Cooling I Have Ever Had
Monitor:24" LG
Drizzt is offline  
Old 08-31-2008, 05:30 AM   #5 (permalink)
Master Techie
 
baron5's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Australia
Posts: 2,984
Default Re: ??????

i thought it was gonna be about a hardware problem
__________________
<<<Please give me Rep if I have helped you<<<

I7 930 @ 4GHz : Noctua D-14
Gigabyte X58A-UD7 : Asus GTX 480
G.Skill Trident 1600MHz 6-8-7-18 : Samsung F3 1TB
OCZ Vertex 2 50GB : Silverstone RV02 Case
Silverstone Strider Plus 1Kw : Sony DRU-870s Optical
Samsung P2350 Monito
r

baron5 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.