$8000 dollar budget - Page 6 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-15-2005, 06:34 PM   #51 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,327
Send a message via AIM to Flanker
Default

Just build a regular PC and buff it up dude, you don't need a 60" Plasma monitor or any of that $H!+, then its just a waste of money.

Get a X2 4800+, get some kickass watercooling on it, an overclock it to FX-59 speeds. Get 4 gigs of RAM and tweak windows so it recognizes MOST of it. Get as many 500GB Seagate Barracudas as you can fit in the case and put em in a RAID Array. Get Dual 7800GTXs or Dual X1800XTs and put em on a DFI Lanpart nF4 SLI-DR motherboard. Get the $120 Creative X-Fi sound card, or go with the $400 one but that comes back to being a f*cktard and just wasting you money that could go to like charity or something better like that. Get a nice keyboard, and the Logitech MX1000 Laser mouse and some awesome mousepad. Get a really big case with nice cooling. Use can't ask for something better than that. Thats basically the best home system money can buy right now.

Just use your ****ing brain dude.
__________________

Flanker is offline  
Old 10-15-2005, 06:56 PM   #52 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 722
Send a message via AIM to Riceball
Default

oh yeah btw, nvidia's version of dual gpu's is called SLI and ATI's version of dual gpu's is called Crossfire.
__________________

__________________
AMD 64 3200+ Newcastle@ 2.2Ghz
MSI-RS480M-IL
1GB (1x1GB) OCZ Performance Series
ATI X700 Pro 256MB OC\'d 475/525
OCZ Modstream 520W
Thermaltake Tsunami
Samsung 914v 19\" 12ms LCD
SB X-Fi w/ Logitech Z 5300e
Riceball is offline  
Old 10-15-2005, 06:59 PM   #53 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

^like we didnt know that, thank you mr. obvious

make two systems, one with two 7800GTX and another with Dual X1800XT
__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 10-15-2005, 07:09 PM   #54 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 58
Send a message via AIM to Myoushu Chi-Fu
Default

Quote:
Originally posted by Flanker
Get 4 gigs of RAM and tweak windows so it recognizes MOST of it.
He could just get the 64 bit version instead, it'll recognize all of it.
__________________
<FONT SIZE=1>Athlon 64 X2 4800+ Toledo
ASUS A8N-SLI Premium
Lian Li V-1000B-W Black Case
Corsair XMS 2GB(1GBx2)PC3200
Samsung SpinPoint 200GB SATA3.0Gb/s x2
eVGA GeForce 7800GTX @ 490/1300
ViewSonic VX924 Black/Silver 19\" 3ms
Antec TruePower 2.0 550W PSU
Creative X-FI Elite Pro
</FONT>

Giggity Giggity, Allright
Myoushu Chi-Fu is offline  
Old 10-15-2005, 07:10 PM   #55 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 58
Send a message via AIM to Myoushu Chi-Fu
Default

Quote:
Originally posted by Riceball
oh yeah btw, nvidia's version of dual gpu's is called SLI and ATI's version of dual gpu's is called Crossfire.
lol, it's hilarious you would even post that.
__________________
<FONT SIZE=1>Athlon 64 X2 4800+ Toledo
ASUS A8N-SLI Premium
Lian Li V-1000B-W Black Case
Corsair XMS 2GB(1GBx2)PC3200
Samsung SpinPoint 200GB SATA3.0Gb/s x2
eVGA GeForce 7800GTX @ 490/1300
ViewSonic VX924 Black/Silver 19\" 3ms
Antec TruePower 2.0 550W PSU
Creative X-FI Elite Pro
</FONT>

Giggity Giggity, Allright
Myoushu Chi-Fu is offline  
Old 10-15-2005, 07:18 PM   #56 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,327
Send a message via AIM to Flanker
Default

Quote:
Originally posted by Myoushu Chi-Fu
He could just get the 64 bit version instead, it'll recognize all of it.
**** doesn't even work on the 64-bit XP, much less games.

Windows is bad enough without running an experimental emulator version of it.
Flanker is offline  
Old 10-15-2005, 07:31 PM   #57 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 2,306
Default

my niehbor is running it fine and we installed limewire and all the drivers with out problems
__________________
Lonewolf5460 is offline  
Old 10-15-2005, 07:36 PM   #58 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,327
Send a message via AIM to Flanker
Default

Has he/she tried to run any games on it?
Flanker is offline  
Old 10-15-2005, 07:40 PM   #59 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 2,306
Default

no we just set it up today we did not even have time to mess with longhorn.
but it is stable we will try it tomorrow.
__________________
Lonewolf5460 is offline  
Old 10-15-2005, 07:45 PM   #60 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,327
Send a message via AIM to Flanker
Default

Let us know how it goes. Or just PM me, my box is empty.
__________________

Flanker is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.