7900GTX PSU Connection...... - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-09-2006, 07:41 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
TonCrafter's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 879
Default 7900GTX PSU Connection......

I just read that the GTX will require a direct connection to the PSU to get enough power. I'm new at this stuff, so I don't undertand exactly what that will mean. Where will it connect on my PSU? HOW?

Thanks all.
__________________

__________________
Abit IP35 Pro
Core 2 Duo 2.2ghz
eVGA GTX460 1GB
2gig Crucial Ballistix Ram
PC Power & Cooling 510
------------------------------------------
2.33ghz Core 2 Duo Macbook Pro
TonCrafter is offline  
Old 03-09-2006, 07:46 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,946
Send a message via AIM to Static_11 Send a message via Yahoo to Static_11
Default

any pci-ex16 card needs a 6 pin connecter that comes from the psu.......
__________________

Static_11 is offline  
Old 03-09-2006, 07:47 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
TonCrafter's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 879
Default

Quote:
Originally posted by Static_11
any pci-ex16 card needs a 6 pin connecter that comes from the psu.......
Ahh.......I see. Thanks. My ignorance is what happens when you pay someone else to build your machine instead of doing it yourself. lol I'll learn soon...........I hope.
__________________
Abit IP35 Pro
Core 2 Duo 2.2ghz
eVGA GTX460 1GB
2gig Crucial Ballistix Ram
PC Power & Cooling 510
------------------------------------------
2.33ghz Core 2 Duo Macbook Pro
TonCrafter is offline  
Old 03-09-2006, 08:00 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,946
Send a message via AIM to Static_11 Send a message via Yahoo to Static_11
Default

lol.. if your vid card is pci-ex16 you can easily see the 6pin cord coming from it if you take your side panel off
Static_11 is offline  
Old 03-09-2006, 08:14 PM   #5 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 80
Default

I don't some of the earlier ones do, like my Radeon X300
Solid Runner is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.