6800 gs - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-26-2006, 09:32 PM   #21 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,280
Default

That all depends on your cpu and how much ram you have. I wouldnt recomend getting a 6800GS when you have 256mb of DDR and a 1500+ . That particular card as do all 6800s will suffer from a 4x slot.
__________________

__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 01-26-2006, 09:38 PM   #22 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3,453
Send a message via AIM to FghtinIrshNvrDi Send a message via Yahoo to FghtinIrshNvrDi
Default

You play AOEIII do ya? That game pretty much rocks. It doesn't have that soft spot in my heart yet, like AOEII does, but it may very well be on it's way.

Ryan
__________________

__________________

<b>I'm an unhyphenated American.</b>
System Specs:
Intel Q6600 @ 3200 1.4v
Abit IP35 Pro "The Snake"
2x2gb A-Data @ 800
Diamond HD 3870 512mb


Great FORD TRUCK resource: http://www.fordtruckfanatics.com
FghtinIrshNvrDi is offline  
Old 01-26-2006, 09:58 PM   #23 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 961
Default

Alright I'm very confused, what is your rig? It cant be your sig rig, no way would you be able to play fear and bf2 on high.

If your sig rig is real, forget about a new graphics card. Save up and rebuild.
__________________
A+ certified.
I now am on the interweb:
www.thescurvyshack.com
Mr_Threepwood is offline  
Old 01-26-2006, 10:14 PM   #24 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,306
Send a message via AIM to Brtnboarder495
Default

Yea, I agree with Mr_ Threepwood.
Brtnboarder495 is offline  
Old 01-26-2006, 11:15 PM   #25 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 396
Default

HAHA yo cool it ppl its just some joke thing and yo ppl stay on topic please i dont wanan know botu some age of empire or whatever yea call it just wana know this is my true computer specs
2.00 ghz semp
2 gigs 2x 1024 corsair
80 gb
64 mb card
__________________


quest1on is offline  
Old 01-27-2006, 01:50 AM   #26 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,280
Default

Even w/ that a 64meg card wouldnt be able to pull off FEAR on medium cause at 1024x768 it keeps on giving me "not enough video ram" ********. You should be fine w/ a 6800GS even though i still recomend getting a new mobo.
__________________

__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.