6600gt problems - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-09-2005, 04:51 PM   #11 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 765
Default

contact eVGA, they'll be happy to help you out. It's a hardware problem.
__________________

septoid2 is offline  
Old 12-09-2005, 05:24 PM   #12 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 994
Send a message via AIM to PoisonPorkchop
Default

Hmmm. I have an eVGA 6600gt and 05 is a slideshow for me too. I still get a decent score though. Let it go all the way through.
__________________

__________________
System
Antec Super Lanboy
AMD 64 3800 S-939 Newcastle
MSI K8N Neo2 Platinum
eVGA 6600GT
1.5 GB pc 3200
WD 160 GB IDE
Viewsonic 22\" Widescreen 1680x1050
Logitech MX518
Coming Soon: Athlon 64 4000 San Diego/Z-5500/G7/Vista
PoisonPorkchop is offline  
Old 12-09-2005, 08:56 PM   #13 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 236
Default

What settings are you using for 3D Mark '05? According to this review by Tom's Hardware, the 6600GT didn't run in 1600x1200 with 4x AA and 8x AF. I would double check the settings just to make sure, before you decide to send it back.
beardo526 is offline  
Old 12-10-2005, 12:03 AM   #14 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2003
Location: New York
Posts: 243
Send a message via AIM to ibexpiotr
Default

ive downloaded a trial version of 3d mark 05.. it uses default settings s1024 768. no AA..

i ran it all the way.. my score was 850..
ibexpiotr is offline  
Old 12-10-2005, 08:38 AM   #15 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2003
Location: New York
Posts: 243
Send a message via AIM to ibexpiotr
Default

?
ibexpiotr is offline  
Old 12-10-2005, 11:14 AM   #16 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 506
Default

You should have gotten a score between 3000 and 4000. I would definately call for some customer service. Have you checked to see if the fan was working, or if the heatsink set up looked like it might not be attached right? Check the cards temp to see if its normal or high.

Edit: also I just realized that you're talking about an AGP card. That card requires more power than can be provided by the AGP slot, so make sure that you have the proper lead from the power supply plugged into the card.
cedjunior is offline  
Old 12-10-2005, 01:02 PM   #17 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2003
Location: New York
Posts: 243
Send a message via AIM to ibexpiotr
Default

the fan is workin,.. the power supp plug is connected.
ive rote the email both newegg and eVGA... still waiting for reply.

idk how to check the temp on my card.
ibexpiotr is offline  
Old 12-10-2005, 01:16 PM   #18 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2003
Location: New York
Posts: 243
Send a message via AIM to ibexpiotr
Default

ill also see if reinstalling windows will help. altho i used driver cleaner before
ibexpiotr is offline  
Old 12-10-2005, 02:25 PM   #19 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 711
Default

i had an evga 6600gt agp 8x and it was horrible for me too, it was like a slide show for me too on 3d mark we have pretty much the same system, and when i played videos also it would just lock up my computer. so i sold it on ebay
__________________

__________________

IYAOYAS...lol
æArchOAngelæ is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.