6600GT / 300watts - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-04-2006, 01:07 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 396
Default 6600GT / 300watts

will the 6600gt last like 2 months with a 300 watt psu?
the 6600gt requires a 350w min.
__________________

__________________


quest1on is offline  
Old 03-04-2006, 01:13 PM   #2 (permalink)
Field Engineer
 
SHAWN's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Long Island, NY
Posts: 4,697
Send a message via AIM to SHAWN
Default

I wouldn't deprive electronics eletricity. Up to you, just my .02
__________________

__________________
A+, Network + , HP Certified Tech and MCP

Specs: AMD Phenom II X6 1095T, Asus M477TD, 8GB GSkill Ripjaws DDR3 1600 7-8-7-24 1T, 128GB Crucial M4 SSD, ATi HD4650, W7, 27" HL272 Monitor
SHAWN is offline  
Old 03-04-2006, 01:55 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 396
Default

wah? .. do u guys think the 300watt wont blow after 2 months?
__________________


quest1on is offline  
Old 03-04-2006, 02:14 PM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 145
Default

I wouldn't even attempt it.
__________________
AMD X2 4400+ @ 2.5Ghz | ASUS A8N-SLI | 2GB Corsair XMS DDR400 [SIZE=\"1\"](2-3-3-6)[/SIZE] | eVGA GeForce 7900GT [SIZE=\"1\"](500/1500)[/SIZE] | 1TB of SATA harddrives | SB X-Fi | Antec TruePower2.0 550W
synth7 is offline  
Old 03-04-2006, 03:00 PM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 396
Default

is this psu good for the 6600gt?
http://www.factorydirect.ca/catalog/...p?pcode=PO0450
__________________


quest1on is offline  
Old 03-04-2006, 03:04 PM   #6 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 3,339
Default

Should be no reason it won't unless you added extra HDs, Fans, Etc to an extrme level.
__________________
<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search TF before you post!\"></form>
Vista Discussion | 64 Bit Discussion |Microsoft Homepage | Yo Linux | Paul Thurrott | Fire Fox | Thunder Bird | Image Shack | Photo Bucket | Put File | Anti-Spyware | MS Anti-Spyware | Trillian | Anti-Virus | On Line Virus Scan
Tyler1989 is offline  
Old 03-04-2006, 03:27 PM   #7 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 738
Default

Ewww thats a really bad psu. Try getting something like this. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817104953
__________________
AMD Athlon 64 3500+ @2.6 ghz
Arctic Cooling Freezer 64 Pro
2gb Corsair XMS DDR400 RAM
ATI Radeon x1950xt
MSI RD480 Neo2 Crossfire Mobo
Western Digital 160gb SATA HDD
Fortron 450 watt PSU
KINGWIN SK-523BKP Case
Logitech MX518 Gaming Mouse
NeedAcpu is offline  
Old 03-04-2006, 06:12 PM   #8 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 506
Default

Quote:
Originally posted by quest1on
wah? .. do u guys think the 300watt wont blow after 2 months?
It wont blow up. It just wont run properly. You'll have random restarts. Bad performance in games. **** it might not even boot up with that low of a psu. And don't go cheap with a new psu. Or else you'll end up with the same problem you have now.
__________________

cedjunior is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.