6200 Le - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 05-20-2006, 05:42 AM   #1 (permalink)
Content Team
Join Date: Feb 2006
Posts: 81
Default 6200 Le

is this a good card it came with my new pc and i installed te half life two demo and there was huge lag (i mean HUGE) i have good everything else from what im aware of so i think it must be that.

i have a:
p4 3ghz with HT
1gb ram (2x512mb) DDR2
and an NEC MOBO unsure of model

detour31 is offline  
Old 05-20-2006, 09:32 AM   #2 (permalink)
Junior Techie
Join Date: Jun 2005
Posts: 64
Send a message via AIM to MAD LARKIN

Yes that is the problem, you need to upgrade your video card.
MAD LARKIN is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:49 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.