570sli vs 590sli northbridge - Page 5 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-03-2007, 12:51 AM   #41 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2006
Location: St. Louis, Missouri
Posts: 361
Default Re: 570sli vs 590sli northbridge

what wrong with the foxconn board?
the only thing i think i didn't like about the Evga board is that it apparently has like no manual. but besides that would the evga board be a good one?
__________________

__________________

Q6600@3.6 / 8800gts G92 / 2g Kingston Hyperx / 3dmark:16,000
BonKerz is offline  
Old 08-03-2007, 12:54 AM   #42 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: 570sli vs 590sli northbridge

nothing at all. from what i can tell (i have an evga 590sli), it and the foxconn you have are essentially the same board.
__________________

__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 08-03-2007, 12:54 AM   #43 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default Re: 570sli vs 590sli northbridge

Nothing is wrong with it. I guess vernong is suggesting it, because it's a little cheaper. They're both pretty similar, in features and performance, or so I've heard.

edit: heh...nagasama and b1gapl...neck and neck with the posting and timing.
__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 08-03-2007, 12:55 AM   #44 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: 570sli vs 590sli northbridge

i thought they were the exact same board... lol they look pretty much identical
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 08-03-2007, 12:56 AM   #45 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2006
Location: St. Louis, Missouri
Posts: 361
Default Re: 570sli vs 590sli northbridge

Oh okay, I'll probably go with the Evga then. I do like that company, I've gotten many Evga video cards before.

Quote:
Originally Posted by nagasama View Post
nothing at all. from what i can tell (i have an evga 590sli), it and the foxconn you have are essentially the same board.
What kind of ram are you running with that board? I have 2gb (2x 1gb) Kingston HyperX memory modules selected
__________________

Q6600@3.6 / 8800gts G92 / 2g Kingston Hyperx / 3dmark:16,000
BonKerz is offline  
Old 08-03-2007, 12:56 AM   #46 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: 570sli vs 590sli northbridge

Quote:
Originally Posted by b1gapl View Post
Nothing is wrong with it. I guess vernong is suggesting it, because it's a little cheaper. They're both pretty similar, in features and performance, or so I've heard.

edit: heh...nagasama and b1gapl...neck and neck with the posting and timing.
actually waht happened was, i looked it up and i hit sumbit after u posted... so ya... the rest tells all
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 08-03-2007, 12:57 AM   #47 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: 570sli vs 590sli northbridge

i think apokalipse said they have a different number of ide connections. i havent investigated, but i am sure he's correct. if so, thats really about the only difference (that and the start up screen lol).
__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 08-03-2007, 12:57 AM   #48 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: 570sli vs 590sli northbridge

Quote:
Originally Posted by BonKerz View Post
Oh okay, I'll probably go with the Evga then. I do like that company, I've gotten many Evga video cards before.


What kind of ram are you running with that board? I have 2gb (2x 1gb) Kingston HyperX memory modules selected
i run gskill HZ's sometimes and i also run corsair xms2c4 sometimes. in a minute, i will have crucial ballistix. im a ram whore.
__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 08-03-2007, 12:58 AM   #49 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: 570sli vs 590sli northbridge

Quote:
Originally Posted by BonKerz View Post
Oh okay, I'll probably go with the Evga then. I do like that company, I've gotten many Evga video cards before.


What kind of ram are you running with that board? I have 2gb (2x 1gb) Kingston HyperX memory modules selected
he alternates g-skill HZ and some XMS2, btw nagasama, what happened to ur old 4200+
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 08-03-2007, 12:58 AM   #50 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2006
Location: St. Louis, Missouri
Posts: 361
Default Re: 570sli vs 590sli northbridge

I really only need one IDE for my DVDRW and i'm connecting my HDD through SATA
__________________

__________________

Q6600@3.6 / 8800gts G92 / 2g Kingston Hyperx / 3dmark:16,000
BonKerz is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Northbridge and Southbridge cooler necessary when ocing. Oreo Overclocking and Modding 9 07-14-2007 05:13 PM
Running without Northbridge fan lux Hardware Repairs and Troubleshooting 1 05-15-2007 06:22 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.