~$550 autocad workstation needed - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-27-2010, 07:19 AM   #11 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2003
Location: New York
Posts: 243
Send a message via AIM to ibexpiotr
Default Re: ~$550 autocad workstation needed

thats what i was going to ask. will a Quadro FX 580 be better in this case?
__________________

ibexpiotr is offline  
Old 07-27-2010, 07:21 AM   #12 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2003
Location: New York
Posts: 243
Send a message via AIM to ibexpiotr
Default Re: ~$550 autocad workstation needed

but you know what. i installed cad2010 on my machine and let my friend play with this, he was quite happy with its performance. my specs in my sign
__________________

ibexpiotr is offline  
Old 07-27-2010, 01:28 PM   #13 (permalink)
Self Proclaimed Immortal
 
hmammen's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: lounge 146 (Euless TX)
Posts: 2,679
Send a message via AIM to hmammen Send a message via MSN to hmammen Send a message via Yahoo to hmammen
Default Re: ~$550 autocad workstation needed

ya of course a dedicated workstation gpu will be better, but he only has 550$ to spend. And, these days, gaming gpus are powerful enough to run most any 3d intensive application.
__________________

Posted from my Nexus7
hmammen is offline  
Old 07-28-2010, 10:58 AM   #14 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,887
Default Re: ~$550 autocad workstation needed

Power isn't the only factor, sometimes there is more of a "precision" when using cad like software at really high resolutions. -.-
__________________

c0rr0sive is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What is needed to run a game server? wafflehammer PC Gaming 36 03-09-2010 06:32 PM
Fully Automated Workstation Imaging Software tech-mans Microsoft Windows and Software 1 01-08-2010 01:30 PM
New laptop under $800 needed jfenwick Laptops and Notebooks 8 07-03-2009 03:56 PM
ATI 9200SE vs. Linux... 95BlackGA Linux and Open Source 8 10-19-2008 01:05 AM
Should I buy AutoCad? pinoy3000 Microsoft Windows and Software 12 10-25-2007 12:22 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.