3Dmark08=3DmarkVantage?? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-03-2008, 07:18 PM   #1 (permalink)
Self Proclaimed Immortal
 
hmammen's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: lounge 146 (Euless TX)
Posts: 2,679
Send a message via AIM to hmammen Send a message via MSN to hmammen Send a message via Yahoo to hmammen
Default 3Dmark08=3DmarkVantage??

I guess it does.

Looks like its going to destroy cards.

Futuremark - Coming Soon!












guess what



windows vista only.....:thumbsdown:
__________________

__________________

Posted from my Nexus7
hmammen is offline  
Old 02-03-2008, 07:26 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
mgcook's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: North Carolina
Posts: 1,723
Send a message via AIM to mgcook
Default Re: 3Dmark08=3DmarkVantage??

yep DX10 only

sucks
__________________

mgcook is offline  
Old 02-03-2008, 07:28 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2007
Location: Atlanta, Georgia
Posts: 302
Default Re: 3Dmark08=3DmarkVantage??

Wonder how much power you need to have to get a decent frame rate with that. Probably three 9800 GX2's will get a decent framerate. :P
__________________
Current Gaming Rig Running Windows 7 Ultimate
Q9450 @ 3.0GHz 1.200v // Gigabyte EP45T-UD3P // 3GB Kingston 1800Mhz DDR3 9-8-8-24-2T //
Thermaltake Toughpower 850W // 2 Raptor X's in RAID 0 // Antec Twelve Hundred Case
GTX 275 // Xigamatek Rifle 120mm // Creative XtremeGamer X-Fi
dark strike1 is offline  
Old 02-03-2008, 07:31 PM   #4 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,078
Default Re: 3Dmark08=3DmarkVantage??

If my card was dx10 it would cry when trying to run that. Or do what it did when I set Crysis to high to check it out. It locked the whole computer up and made every resolution except for 1200x900 and 1280x960 change the shape of the image.
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
"Now I lay my computer down to sleep, I pray the hard drive my files to keep, If I should lose power before I save, I pray the hard drive my backups to take"
The Techies' Bible - Dario 1:1
dario03 is offline  
Old 02-03-2008, 07:34 PM   #5 (permalink)
Lord Techie
 
ricanflow's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Euless, Tx
Posts: 6,317
Default Re: 3Dmark08=3DmarkVantage??

Ouch, im guessing it wont be standard for several years, since people are still using 3dmark's older than 06 which i find quite stupid though.
__________________
3DMARK06 = 20,341 (3.8GHZ)



Laptop
P7350 | GTX 260M | 4GB DDR2 800 | 320GB HD | X-Fi | Vista 64

Folding Rig/File Server

M775 | E1200 | Foxconn P9657AB
| Dual 8800GT | Antec NeoHE 500 | Barracuda 80GB | Wintec Ampx



ricanflow is offline  
Old 02-03-2008, 07:45 PM   #6 (permalink)
Self Proclaimed Immortal
 
hmammen's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: lounge 146 (Euless TX)
Posts: 2,679
Send a message via AIM to hmammen Send a message via MSN to hmammen Send a message via Yahoo to hmammen
Default Re: 3Dmark08=3DmarkVantage??

ill be ready for it. i just gotta suck it up and get vista...dual boot ftw!
__________________

Posted from my Nexus7
hmammen is offline  
Old 02-03-2008, 08:09 PM   #7 (permalink)
Monster Techie
 
mgcook's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: North Carolina
Posts: 1,723
Send a message via AIM to mgcook
Default Re: 3Dmark08=3DmarkVantage??

3-5 FPS ftl
mgcook is offline  
Old 02-03-2008, 08:11 PM   #8 (permalink)
Self Proclaimed Immortal
 
hmammen's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: lounge 146 (Euless TX)
Posts: 2,679
Send a message via AIM to hmammen Send a message via MSN to hmammen Send a message via Yahoo to hmammen
Default Re: 3Dmark08=3DmarkVantage??

I don't think you should have any trouble mgcook?
__________________

Posted from my Nexus7
hmammen is offline  
Old 02-03-2008, 08:26 PM   #9 (permalink)
Monster Techie
 
mgcook's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: North Carolina
Posts: 1,723
Send a message via AIM to mgcook
Default Re: 3Dmark08=3DmarkVantage??

i'm just saying...its going to be worse than crysis...its meant to bring any card to its knees. so expect some LOW FPS
mgcook is offline  
Old 02-03-2008, 08:33 PM   #10 (permalink)
Self Proclaimed Immortal
 
hmammen's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: lounge 146 (Euless TX)
Posts: 2,679
Send a message via AIM to hmammen Send a message via MSN to hmammen Send a message via Yahoo to hmammen
Default Re: 3Dmark08=3DmarkVantage??

yep....
__________________

__________________

Posted from my Nexus7
hmammen is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.