3dMark06 arrives wednesday! - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-17-2006, 11:03 AM   #21 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: May 2004
Location: Oklahoma
Posts: 5,280
Send a message via AIM to beedubaya
Default

Quote:
Originally posted by efd753
But cpu dont account for much when it comes to 3d graphics. is called 3dmark not overallperfomancemark. In game cpu wont help u much, as long as u have a p4 3ghz or amd 64 3000 u fine.
Yes, its sad but true how the video card has become the core component of the PC and everything else, including the CPU, just provides re-inforcements for it.

Nowdays also, its the hardware that has to advance to catch up with the games, shortening the life of graphics cards tremendously, unlike how it was once the games that had to catch up to the hardware.
__________________

beedubaya is offline  
Old 01-17-2006, 04:10 PM   #22 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

oh yeah oh yeah WOOT WOOT, cant wait, wait isnt that tomorrow i dunno but all i really want to do is make this thread





but really i cant wait to see how good it looks, but with my 7800GT i bet im going to get 0.2fps and it wont even look that great
__________________

__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 01-17-2006, 04:14 PM   #23 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 363
Send a message via AIM to chevytrucknut
Default

lol, you're retarted...
__________________
the old system...
OPTERON 165
EVGA GeForce 6600GT
Enermax Whisper II 535W PSU
Big TYPHOON
1.2 TB
1GB Ram
Chaintech VNF4 Ultra
chevytrucknut is offline  
Old 01-17-2006, 04:49 PM   #24 (permalink)
Wizard Techie
 
HAVOC's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Milford, Connecticut
Posts: 4,218
Send a message via AIM to HAVOC Send a message via Yahoo to HAVOC
Default

I heard they've included a non-numerical scoring system in 3Dmark06.

- You're system sucks
- Ha, Ha are you kidding me?
- LoL - What is this a Dell?
- Giant Paper Weight
- BSOD
HAVOC is offline  
Old 01-17-2006, 04:56 PM   #25 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 841
Default

Quote:
Originally posted by HAVOC2k5
I heard they've included a non-numerical scoring system in 3Dmark06.

- You're system sucks
- Ha, Ha are you kidding me?
- LoL - What is this a Dell?
- Giant Paper Weight
- BSOD
ROFL.

Anyway, I wonder how large the file size will be. Satellite's crappy fair access policy will limit my download capacity in a short period of time, so there will have to be a bit torrent version for me to get it (pause and resume ftw). Download manager for pausing downloads always seems to screw them up and get me incomplete files.
NathanM is offline  
Old 01-17-2006, 05:13 PM   #26 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Dec 2004
Location: Canada
Posts: 3,790
Default

3Dmark has always been much too advanced for the hardware availible at the time...6800GT would average I'd say 20FPS in 05 so this really isn't any sort of news

Basing 06 on what games to expect in the future would be no different than basing 05 on what games to expect in 2005, and they all played perfectly fine on the high range hardware so that assumption is bollocks

And saying it should be more CPU dependant is again silly as already pointed CPU has little bearing on your actual rendering
__________________
Intel C2D E6320 / AMD Athlon X2 3800+
Gigabyte 965P DS3 / DFI nF4 Ultra-D
2GB OCZ Gold PC2-6400 / 2GB OCZ Gold PC4000
eVGA 8800GTS 320MB / eVGA 6800GS 256MB
150GB Raptor / 74GB Raptor
2x500GB / 320GB
OCZ GameXStreme 850w / OCZ StealthXStream 600w
gaara is offline  
Old 01-17-2006, 05:14 PM   #27 (permalink)
003
Wizard Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 3,312
Default

Quote:
Originally posted by NathanM
ROFL.

Anyway, I wonder how large the file size will be. Satellite's crappy fair access policy will limit my download capacity in a short period of time, so there will have to be a bit torrent version for me to get it (pause and resume ftw). Download manager for pausing downloads always seems to screw them up and get me incomplete files.
Wow limited bandwidth sucks, I used to have that on free dial up. Got cable now.
__________________
so, umm, err yeah
003 is offline  
Old 01-17-2006, 05:15 PM   #28 (permalink)
Wizard Techie
 
HAVOC's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Milford, Connecticut
Posts: 4,218
Send a message via AIM to HAVOC Send a message via Yahoo to HAVOC
Default

Quote:
Originally posted by NathanM
ROFL.

Anyway, I wonder how large the file size will be. Satellite's crappy fair access policy will limit my download capacity in a short period of time, so there will have to be a bit torrent version for me to get it (pause and resume ftw). Download manager for pausing downloads always seems to screw them up and get me incomplete files.
Well, may-be someone nice on TF will send you a Burned Copy of it.

Although i'm not sure who that might be?
HAVOC is offline  
Old 01-17-2006, 05:34 PM   #29 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 841
Default

Quote:
Originally posted by 003
Wow limited bandwidth sucks, I used to have that on free dial up. Got cable now.
I'm stuck with satellite because it's the only broadband solution out in the country. I did have DSL for a long period of time when my parents were divorced and I was living with my mom, but they got back together so I'm stuck with this .

Also, provided it's on BitTorrent or I can get a download manager to work properly, I should be able to get it downloaded as long as it isn't an absurd file size.
NathanM is offline  
Old 01-17-2006, 06:07 PM   #30 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 3,339
Default

Quote:
Originally posted by 003
Will 06 be multi threaded?
That is the true question right there I couldn't get 2005 to run under a 64 bit OS perhaps this one is different.
__________________

__________________
<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search TF before you post!\"></form>
Vista Discussion | 64 Bit Discussion |Microsoft Homepage | Yo Linux | Paul Thurrott | Fire Fox | Thunder Bird | Image Shack | Photo Bucket | Put File | Anti-Spyware | MS Anti-Spyware | Trillian | Anti-Virus | On Line Virus Scan
Tyler1989 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.