3dmark01 - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-29-2006, 01:57 PM   #11 (permalink)
Hiphopapotamus.
 
b0dge's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Location: Posts: 61,784
Posts: 557
Default

Well, here it is...



And, no it's not photoshopped, the card's set on those settings!

Here's the card....



So, yeah, you're right about the mem clock, but wtf is the Nvidia control panel talking about?!!

PS: I didn't get it from amazon, it was just the first decent description i found!
__________________

__________________
Don't ask questions, just click my rep tick. Now.
b0dge is offline  
Old 11-29-2006, 02:20 PM   #12 (permalink)
Master Techie
 
Shumway's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: London - Ontario - Canada
Posts: 2,729
Default

It's just the new Nvidia driver's,They are geared more toward's the newer card's with higher memory so it just show's up different,They do the same thing to me too.
__________________

Shumway is offline  
Old 11-29-2006, 02:33 PM   #13 (permalink)
Hiphopapotamus.
 
b0dge's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Location: Posts: 61,784
Posts: 557
Default

Ah, I see! If I'd thought about it, I'd have realised, I just had it in my head that 2600 was right... Silly b0dge!

Still, I've just run 3dMark01 again, and got 28230!

Woo-hoo!
__________________

__________________
Don't ask questions, just click my rep tick. Now.
b0dge is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.