3dmark score, low? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-24-2007, 01:59 PM   #11 (permalink)
Super Techie
 
LeftEyeBlind's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: America
Posts: 482
Send a message via MSN to LeftEyeBlind
Default Re: 3dmark score, low?

Quote:
Originally Posted by taintedplay View Post
left behind, did you not even read his post?
Did you even read my name
__________________

__________________
PROJECT WOLFDALE<br><br>GIGABTE GA-P35-DS3L (Rev. 2)<br><br>Intel Core 2 Duo e8400 "Wolfdale" 3.66Ghz<br><br>2X512MB Patriot Extreme - 1X1GB Mushkin<br><br>BFG 8800GT OC<br><br>Antec Nine Hundred
LeftEyeBlind is offline  
Old 12-24-2007, 02:03 PM   #12 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default Re: 3dmark score, low?

Pastasauce: A G0 Q6600 Can easily hit 3.4 Ghz IF NOT 3.6 .

I am still trying for more than 3 days of stability @ 3.7 Ghz..
__________________

Ste is offline  
Old 12-24-2007, 02:03 PM   #13 (permalink)
Monster Techie
 
mgcook's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: North Carolina
Posts: 1,723
Send a message via AIM to mgcook
Default Re: 3dmark score, low?

Quote:
Originally Posted by decibaL View Post
smells like vista,

built new rig q6600 and 8800gt that scored 12.3
vista drops maybe 300 points...its not a huge loss.
mgcook is offline  
Old 12-24-2007, 02:09 PM   #14 (permalink)
Camera junky
 
Poizen22's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: ottawa ontario canada.
Posts: 6,280
Default Re: 3dmark score, low?

Quote:
Originally Posted by Ste View Post
Pastasauce: A G0 Q6600 Can easily hit 3.4 Ghz IF NOT 3.6 .

I am still trying for more than 3 days of stability @ 3.7 Ghz..
i tried pushing mine a litle further but it hasnt worked yet im still trying tho, i think il wait till i lap it first then il try ocing more for now 3.5ghz is plenty.
__________________

https://www.flickr.com/photos/poizen22/
intel Core I7 8700k@ 5.0ghz-Nvidia GTX1080 ti ftw3-Aorus 5 z370 mobo-16gb ddr4 G-Skill trident Z rgb 3000mhz - 1tb samsung 960 pro, 2tb wd blue- thermaltake rgb 750w gold-Phanteks pro M TG- Samsung CHG70 1440p 144hz 32 inch QLED.
Poizen22 is offline  
Old 12-24-2007, 02:11 PM   #15 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default Re: 3dmark score, low?

Quote:
Originally Posted by Amd gt player View Post
i tried pushing mine a litle further but it hasnt worked yet im still trying tho, i think il wait till i lap it first then il try ocing more for now 3.5ghz is plenty.

What are you Max load temps at current clock.

You DON'T need to lap it if temps are fine. G0 Quads can go up to about 71C load...

I just hit 63C max load @ 3.7 Ghz.

What about your RAM to FSB Ratio?
Mem voltage?
Other voltages?
Ste is offline  
Old 12-24-2007, 02:20 PM   #16 (permalink)
Camera junky
 
Poizen22's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: ottawa ontario canada.
Posts: 6,280
Default Re: 3dmark score, low?

well i used a guide off teh internet and i couldnt get it to boot, but i think it was with a 680i, btu it was asus, i was tryign to use this fsb 423, pci-e 100 cpu voltage 1.5v dram latency 555 15 ddr2 961 fsb terminal voltage 1.40v nb 1.49v and south bridge at 1.125v i also tried the exact same settings with 400fsb to try and get to 3.6ghz. my load temps right now are 55c on 3.5gz and idle is 42. and my ram ratio was at 2t.
__________________

https://www.flickr.com/photos/poizen22/
intel Core I7 8700k@ 5.0ghz-Nvidia GTX1080 ti ftw3-Aorus 5 z370 mobo-16gb ddr4 G-Skill trident Z rgb 3000mhz - 1tb samsung 960 pro, 2tb wd blue- thermaltake rgb 750w gold-Phanteks pro M TG- Samsung CHG70 1440p 144hz 32 inch QLED.
Poizen22 is offline  
Old 12-24-2007, 02:24 PM   #17 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default Re: 3dmark score, low?

Guides are really only usefull to newbies...
I haven't followed an OC guide in years.

Anyways, I would put the vcore back to 1.35, set fsb to 400, RAM a 1 to 1 ratio, find out the amount of voltage the manufacture suggests for the RAM and put it to that, put everything else back to stock voltages, then just put them one up from defualt..

If these aren't clear instructions PM me..
Oh and use StressCPU2 for stress testing, it is more like SMP Folding than prime 95 or Orthos.
Ste is offline  
Old 12-24-2007, 02:35 PM   #18 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2007
Location: Ontario, Canada
Posts: 70
Default Re: 3dmark score, low?

I'm using XP, not Vista.
__________________
Completely Sunday, December 23/2007

Processor: Q6600 Quad-Core
RAM: 4GB Kingston RAM
Graphics Card: 8800GTX 768mb
Motherboard: Asus Striker Extreme Gaming Motherboard
Hard drive: Seagate 500gb 7200RPM harddrive
Monitor: 24" Samsung monitor
Case: Antec 900 gaming motherboard
Speakers, Mouse, Keyboard: TEC Sound
Pastasauce is offline  
Old 12-24-2007, 02:39 PM   #19 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default Re: 3dmark score, low?

Quote:
Originally Posted by Pastasauce View Post
I'm using XP, not Vista.


When you begin to overclock, please use this thread for any questions, concerns or problems you may have..

If you have no idea where to begin, refer to this guide before asking.
http://www.tomshardware.com/forum/24...ds-duals-guide
Ste is offline  
Old 12-24-2007, 04:02 PM   #20 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Sep 2007
Location: NB, Canada
Posts: 2,215
Send a message via MSN to Akubane
Default Re: 3dmark score, low?

sounds on par. at stock on vista I hit 11,705 and our systems are pretty close to the same.
__________________

__________________


C2D E8400 | Diamond 4870 X2 | Biostar Tpower I45 | 4GB G.Skill PK
Corsair 750TX | Xigmatek HDT-S1283 | CM Haf 932
2x Seagate 1TB 7200.11 | Asus Xonar D2X | LT Z-5500's
Razer Lycosa | Razer Lachesis | LG L245WP-BN 24" MVA LCD
Akubane is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Move over 3dMark: New OpenGL-based 3D benchmark Osiris Overclocking and Modding 31 11-12-2007 01:39 AM
low err not so low fps? 1337infamous New Systems | Building and Buying 20 10-05-2007 10:13 PM
3dmark question taintedplay New Systems | Building and Buying 41 09-10-2007 03:14 PM
3d mark score messed up baron5 New Systems | Building and Buying 10 07-12-2007 09:50 AM
ATI R600 2006 3dMark score with screenshot hmammen New Systems | Building and Buying 6 04-16-2007 05:37 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.