3DMark Full Test Results.... - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-28-2007, 03:53 AM   #11 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default Re: 3DMark Full Test Results....

Quote:
Originally Posted by NosBoost300 View Post
it took hard work to get my gts to 10900 in 3dmark06.. so your on track
.....On an 8600?
__________________

__________________
Apokalipse is offline  
Old 08-28-2007, 04:26 AM   #12 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default Re: 3DMark Full Test Results....

no... on an 8800gts.. lol on my old rig
__________________

__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 08-28-2007, 10:09 AM   #13 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: 3DMark Full Test Results....

i get a little less than your stock score with my x2 3600 oc'd right under 3ghz, 7900gs SLI @ 540/800 and my ram running at about 850mhz.
its like 8200 or so.
so, i'd say your scores are close to where they should be. the overlcock score should be higher though, i think.
i'm pretty impressed with my setup, seeing how it compares to yours
what impresses me more is that my cpu scores higher (2151) than your first score(2064)....but obviously when you overclock it pretty much puts a hurtin(2693) my cpu score! lol not too shabby though for a 65 dollar cpu. whoa i just noticed your second cpu score is with your cpu at 3.6ghz?!? hmm...i say you have something bogging you down. i would think thatthe cpu score of a c2d @ 3.6 would be much higher than an x2 @ 3ghz...? you're about 500 points higher...a difference of 25%, so i guess thats reasonable. i would just think it would be 25% higher if it was at like the same speed. i dunno.
my rig kicks butt. wo0t.
__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 08-28-2007, 10:10 AM   #14 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: May 2007
Posts: 1,009
Default Re: 3DMark Full Test Results....

well ur using vista, so that probably knocks off a few hundred points...i got 11.2k with my oc'd gts..but then again, my max resolution is 1440x900
AP4LIFETN is offline  
Old 08-28-2007, 12:30 PM   #15 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 1,046
Default Re: 3DMark Full Test Results....

Quote:
Originally Posted by nagasama View Post
i get a little less than your stock score with my x2 3600 oc'd right under 3ghz, 7900gs SLI @ 540/800 and my ram running at about 850mhz.
its like 8200 or so.
so, i'd say your scores are close to where they should be. the overlcock score should be higher though, i think.
i'm pretty impressed with my setup, seeing how it compares to yours
what impresses me more is that my cpu scores higher (2151) than your first score(2064)....but obviously when you overclock it pretty much puts a hurtin(2693) my cpu score! lol not too shabby though for a 65 dollar cpu. whoa i just noticed your second cpu score is with your cpu at 3.6ghz?!? hmm...i say you have something bogging you down. i would think thatthe cpu score of a c2d @ 3.6 would be much higher than an x2 @ 3ghz...? you're about 500 points higher...a difference of 25%, so i guess thats reasonable. i would just think it would be 25% higher if it was at like the same speed. i dunno.
my rig kicks butt. wo0t.

its only running at 3.2GHz, but windows and 3dmark things i still have a 9 multiplier but i really have 8 so 400MHz x 8 = 3.2GHz but they think its 3.6GHz
__________________
PINOY3000
Aluminum Unibody MacBook
Q6600 @ 3.0 GHz 333MHz x 9 Multiplier VCore: 1.3V
NVidia GeForce 8800GTS 640MB; G.Skill 6GB-HZ 1000MHz 5-5-5-15 1.9V
WD Raptor-X 150GB 10,000RPM; Seagate Barracuda 320GB 7,200RPM
ASUS P5B Deluxe Wifi Edition; Thermaltake Armor Full Tower Case
Logitech G15 Keyboard & G5 Mouse; Bose Companion 5 Speakers
Antec Quattro 850-Watt PSU; Tuniq Tower 120 HSF, Blu-Ray Drive
Gateway 22" FPD2275W LCD Display; MS Windows Vista Premium 64-Bit
Samsung 40" 1080p Full HD LCD TV (Samsung LN40A550)
pinoy3000 is offline  
Old 08-28-2007, 02:25 PM   #16 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: 3DMark Full Test Results....

thats more like the expected results then!
but my rig still kicks butt! yay-yer!
__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 08-28-2007, 08:43 PM   #17 (permalink)
Monster Techie
 
Pinscher's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: USA
Posts: 1,541
Default Re: 3DMark Full Test Results....

I will get you a link to my scores in about a week or so cuz i dont have my computer right now. I just moved to college and im going back to get my computer this weekend. i couldnt bring it up today cuz it was too **** big and we didnt have anymore room for it. =(
__________________

__________________
Pinscher is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
what does DST Short Status test mean? EricB Microsoft Windows and Software 2 06-12-2007 12:31 AM
Are Full Tower Cases Neccessary????????? macdawg New Systems | Building and Buying 21 05-26-2007 09:18 AM
Hard drive fails File Structure test tropicalfish Hardware Repairs and Troubleshooting 3 05-15-2007 01:37 PM
WinXP Pro 32bit or 64 bit? ZeeLex Microsoft Windows and Software 6 04-07-2007 03:12 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.