>30" - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-26-2008, 09:43 AM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
QuaziBee's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Calgary, AB
Posts: 660
Default >30"

My company works with Tekla (think AutoCAD) and 30" monitors just aren't enough anymore. I've even flanked them with 21" flipped to provide room for templates, widgets and tool bars but we are moving into bigger projects.
Is there anything bigger than 30" (like a nice 50"er) that runs higher than the standard 1080p?
__________________

__________________
Network Administrator /
Project Coordinator
Moli Industries LTD.
www.rapidts.com
QuaziBee is offline  
Old 11-26-2008, 11:46 AM   #2 (permalink)
Patron
 
saltynay's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: West Coast, Singapore
Posts: 5,149
Default Re: >30"

Video wall not possible?
Projectors would probably be your best bet if you want larger the 30" with higher then standard resolutions. Wedgwood AV is an industrial monitor company and they don't do large screens with highter then standard hd res but heres a huge one
Aquivo 70-inch HD LCD TFT monitor
__________________
saltynay is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.