3-Way ATI CrossFire: Double Graphics, Single Physics - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-07-2006, 11:11 PM   #21 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,311
Default

******** the 7900s can support AA and HDR. Get w/ the program here. Also none of them are more bang for your buck. Its all rediculous. And you guys still dont understand what im saying. This Crossfire business is all fine and dandy, but if you have an Nvidia card and want that ATI setup youhave to upgrade or change out everything. Its rediculous.
__________________

__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is online now  
Old 06-07-2006, 11:32 PM   #22 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 398
Send a message via AIM to Eagleboy
Default

Quote:
Originally posted by P.P. Mguire
This Crossfire business is all fine and dandy, but if you have an Nvidia card and want that ATI setup youhave to upgrade or change out everything. Its rediculous.
Hi, welcome to the world of technology.

I have an ATi Radeon 9700 Pro, on AGP 8x. If I want a current-generation card, I'd have to get a new motherboard and a new video card... I'D HAVE TO CHANGE OUT EVERYTHING OMG. Seriously, that is the way it is in the computing world. Want a Conroe processor? You have to buy a new motherboard and a new processor, and in my case a new video card as likely no AGP motherboards will be produced for Conroe. That would be, well, changing out everything in your eyes, and that's seemingly impossible.

If you want new technology or a different setup, you have to make sure your system is compatible with it. I'm not about to jam an Athlon 64 processor in my 478 board... I have to upgrade my motherboard first, and likely video card with that as well. As somebody who owns a computer, you should understand this concept of technology...

You have no argument here on this one...
__________________

__________________
-Tom
Eagleboy is offline  
Old 06-08-2006, 02:43 AM   #23 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,311
Default

Yea but you havent spent as much as i have. I have a dual core system w/ the top of the line AGP card where as you dont. For you its easy to sit back and say yea no problem to upgrading but to me ive pretty much already got alot and yet ill need to get new **** again just to do this. If i want phisics that bad then ill just buy a PPU.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is online now  
Old 06-08-2006, 03:03 AM   #24 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default

Quote:
Originally posted by P.P. Mguire
******** the 7900s can support AA and HDR. Get w/ the program here. Also none of them are more bang for your buck. Its all rediculous. And you guys still dont understand what im saying. This Crossfire business is all fine and dandy, but if you have an Nvidia card and want that ATI setup youhave to upgrade or change out everything. Its rediculous.
he meant run hdr+aa at the same time.. as of now, nvidia can't do that.. and that is pretty crazy if you ask me

and the 7950gx isnt as good as the gx2, the gx was the one for the dell renegade and that didnt go into production for the consumers as the gx2 did.. and you can't even compare the gx2 yet because it has really crappy drivers!! just wait until it actually had good drivers.. it'll blow the crap out of all the competition
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 06-08-2006, 03:29 AM   #25 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,311
Default

Quote:
he meant run hdr+aa at the same time.. as of now, nvidia can't do that.. and that is pretty crazy if you ask me
According to old threads here they are able to, just games wont let them. (HDR and AA at same time)
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is online now  
Old 06-08-2006, 04:04 AM   #26 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,499
Default

Quote:
Originally posted by The General
Nope, certainly sounds like one (1) x1900xt kicks the crap out of a 7950GT. "The" is singular. And there is no such thing as a 7950GT. Nor is there a 7950GX.

And I really doubt that two x1900xt's in crossfire can handle a 7950GX2, maybe two x1900xtx's. But we're talking about x1900xt's.
FFS can you not guess that by 7950GX i meant the 7950GX2.

I agree with mbgold2, ATi are much more flexible than Nvidia. Thats why I wont be going for SLi but Crossfire.
Mentali$T is offline  
Old 06-08-2006, 01:18 PM   #27 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 398
Send a message via AIM to Eagleboy
Default

Quote:
Originally posted by P.P. Mguire
Yea but you havent spent as much as i have. I have a dual core system w/ the top of the line AGP card where as you dont. For you its easy to sit back and say yea no problem to upgrading but to me ive pretty much already got alot and yet ill need to get new **** again just to do this. If i want phisics that bad then ill just buy a PPU.
....nevermind.
__________________
-Tom
Eagleboy is offline  
Old 06-08-2006, 01:21 PM   #28 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,499
Default

Quote:
Originally posted by P.P. Mguire
Yea but you havent spent as much as i have. I have a dual core system w/ the top of the line AGP card where as you dont. For you its easy to sit back and say yea no problem to upgrading but to me ive pretty much already got alot and yet ill need to get new **** again just to do this. If i want phisics that bad then ill just buy a PPU.
lol, what we are saying is that its new technology. Just cos they have released it doesnt mean you have to go out and buy it does it!? Its just like Intel are bringing out there Conroe cpu's soon so does that mean you are going to say, "what makes them think im going to go out and buy that" no, i doubt you will but its the same principle. Just cos you dont want it doesnt mean the rest of the world about to upgrade wont!!!
Mentali$T is offline  
Old 06-08-2006, 03:45 PM   #29 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default

Quote:
Originally posted by Mentali$T
lol, what we are saying is that its new technology. Just cos they have released it doesnt mean you have to go out and buy it does it!? Its just like Intel are bringing out there Conroe cpu's soon so does that mean you are going to say, "what makes them think im going to go out and buy that" no, i doubt you will but its the same principle. Just cos you dont want it doesnt mean the rest of the world about to upgrade wont!!!
well... for retards like me that have nothing to do with their money... i keep buying crap.. but i actually think i'm done for a while.. unless my friend comes through with the cheap 7950 gx2... ya, im' just gonna buy some little things now... hopefully..
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 06-08-2006, 06:19 PM   #30 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 274
Default

Quote:
Originally posted by Eagleboy
....nevermind.
Do you think he will ever realize that when ATI make decision's they not asking them selves what would P.P. Mguire buy.

P.P. Mguire Eagleboy never said YOU should upgrade he said that there are people out there that are ready to upgrade and there no reason ATI should not be releasing new technology for those people.

It not about you..........
__________________

mgoldb2 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.