2x256 OR... - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 02-17-2006, 01:17 AM   #11 (permalink)
Ultra Techie
MrZucchiniHead's Avatar
Join Date: Oct 2005
Posts: 915
Send a message via AIM to MrZucchiniHead

I've got one of the most messed up ram setups on these forums

1 256mb generic RAM x 1 512mb Kingston valueram

everything runs just fine for me exept everything about my computer, its a dell, only PCI slots with a Fx5500, a 1.8ghz P4 wo/ht, small 15' monitor, no overclocking (**** locked bios), and the least of my problems a cracked case.

MrZucchiniHead is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:38 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.