2gb kit which one? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-17-2005, 12:03 PM   #11 (permalink)
Monster Techie
 
TheOtis's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Planet Earth.
Posts: 1,274
Send a message via AIM to TheOtis
Default

you dont need a matched pair of memory for dual channel nor does it have to say it on it. But haveing a matched pair does help. And it has to be the same amount of RAM eg 128 256 512 1gig and so on.
__________________

__________________
Back on being mobile - ASUS G551- 15.3" 1080p - Core i7 4710HQ - GTX 860M - 16GB DDR3 1600 - 512GB Samsung 850 Pro - Steam ID: TheOtis
TheOtis is offline  
Old 11-17-2005, 02:06 PM   #12 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 252
Default

so aslong as the motherboard supports the feature any type of memory that is the same type can be ran at dual channel?
__________________

Rawmaterial is offline  
Old 11-18-2005, 05:45 AM   #13 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 252
Default

bumper
__________________
Rawmaterial is offline  
Old 11-18-2005, 06:47 AM   #14 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

most likely but you may have some problems
__________________

__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.