1st-Timer Build [AM2] (no intels please) Need feedback before I buy - Page 5 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-03-2007, 12:03 PM   #41 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 204
Default

^how can i tell if its compatible with my motherboard? a review stated that its not compat. with all am2 sockets so i was wondering.
__________________

__________________
AMD Phenom II X4 955 3.2GHz
Artic Cooling Freezer 64 Pro
ASUS M4A785TD-V EVO
2x 2GB Patriot DDR3 1333
eVGA GTX 460 768MB
500GB Seagate Barracuda 7200RPM SATA
LITE-ON DVD
LG CD
Cooler Master Silent Pro 600W
Windows 7 Pro 64-bit
turboxchaz is offline  
Old 02-03-2007, 12:12 PM   #42 (permalink)
There and Back again
 
Nukem's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Chattanooga, TN
Posts: 4,402
Default

if you get the DFI, I'm pretty sure there will be no issues...
__________________

__________________



Dell 4K S2817Q / Logitech Z-680 / Func MS3 Mouse / Corsair K70 LUX rgb
NZXT Source 530 / i5-7600K / Corsair H100i v2 / ASRock Z270 Extreme4
SM951 M2 256GB / 850 evo 1TB / Seagate 2TB / WD 2TB
2x16GB Vengeance LPX DDR4 3000 / evga Classified GTX 980 ti / Seasonic M12II 850W

Nukem is offline  
Old 02-03-2007, 12:17 PM   #43 (permalink)
The Bulldog
 
zmatt's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: In an empty Ramen packet
Posts: 4,660
Default

my experience with Optys is that few mobos actually say that they are compatible, but they recognize it and work fine anyway.
__________________


ポップ・タルトが大好きです。
<<<<<<<Rep is always welcome
Ultimate Guitar exercises/ Songs for technique
zmatt is offline  
Old 02-07-2007, 01:50 AM   #44 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 1
Default

hello i m nilkesh i m in compeling to coresses to in usa i have visa apllaying to prosses
nilkesh_909 is offline  
Old 02-07-2007, 02:03 AM   #45 (permalink)
Renowned Budgeting Master
 
Join Date: Nov 2006
Location: Uniontown, PA
Posts: 4,153
Send a message via AIM to Sora
Default

Too bad a 5.2ghz E6600 owns everything elses life.....

Lol i'm just messing becuase I still love AMD even though its catching a beatdown, it'll catch up eventully.

No but seriously That 5.2ghz E6600 Really WILL own anything elses life.
__________________
E6300 w/ Arctic Freezer Pro 7 @ 3.6ghz 1.4Vcore
Antec 900 Case
EVGA 750i FTW Mobo
4x1GB of G.skill DDR2-800
2 8800GT in SLI
22" Samsung Syncmaster
1 250GB WD and 1 Seagate 7200.10 in RAID 0
Corsair 520HX 3DMark06 Score: 13900
Sora is offline  
Old 02-07-2007, 02:09 AM   #46 (permalink)
j12
Monster Techie
 
j12's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 1,133
Default

i would reccommend core 2 duo's but i totally understand why you would go amd. they are excellent overclockers especially the optys so they are great bang for the buck.
who has a 5.2ghz E6600??
__________________

Laptop:
MacBook 2.2GHz Santa Rosa | 120GB HDD | 4GB ram
Desktop:
Intel C2D E6300 @ 3.2GHz | 4GB ram | 880GB total HDD space | Gigabyte P965-DS3 | eVGA 8800GTS 640mb | Corsair HX 520 | Audigy 2 ZS platnium | Antec 900
j12 is offline  
Old 02-07-2007, 01:31 PM   #47 (permalink)
Renowned Budgeting Master
 
Join Date: Nov 2006
Location: Uniontown, PA
Posts: 4,153
Send a message via AIM to Sora
Default

This guy lol
Sora is offline  
Old 02-07-2007, 01:35 PM   #48 (permalink)
The Bulldog
 
zmatt's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: In an empty Ramen packet
Posts: 4,660
Default

i noticed he has one core deactivated to keep it stable. i dont think that counts. if you have to cripple a chip to OC it then its not a big improvement im my book.
__________________


ポップ・タルトが大好きです。
<<<<<<<Rep is always welcome
Ultimate Guitar exercises/ Songs for technique
zmatt is offline  
Old 02-07-2007, 01:36 PM   #49 (permalink)
Renowned Budgeting Master
 
Join Date: Nov 2006
Location: Uniontown, PA
Posts: 4,153
Send a message via AIM to Sora
Default

Another guy had one at 5ghz though with both cores. I just said that becuase it was higher :P
__________________
E6300 w/ Arctic Freezer Pro 7 @ 3.6ghz 1.4Vcore
Antec 900 Case
EVGA 750i FTW Mobo
4x1GB of G.skill DDR2-800
2 8800GT in SLI
22" Samsung Syncmaster
1 250GB WD and 1 Seagate 7200.10 in RAID 0
Corsair 520HX 3DMark06 Score: 13900
Sora is offline  
Old 02-07-2007, 01:38 PM   #50 (permalink)
The Bulldog
 
zmatt's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: In an empty Ramen packet
Posts: 4,660
Default

well i think the 5ghz OC would be a faster chip. i dont like the idea of turning off one core. why did i buy a dual core if im only going to use one.

i heard form another thread that some OC team got a P4 to 8ghz. but that only makes it comparable to mid range core2s lol.
__________________

__________________


ポップ・タルトが大好きです。
<<<<<<<Rep is always welcome
Ultimate Guitar exercises/ Songs for technique
zmatt is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.