128 mb graphics card - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-03-2006, 09:49 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 9
Send a message via AIM to Fastball17
Default 128 mb graphics card

do u think that games are goin to start to require greater that a 128 mb graphics card anytime soon??
__________________

Fastball17 is offline  
Old 04-03-2006, 10:04 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,946
Send a message via AIM to Static_11 Send a message via Yahoo to Static_11
Default

....they already do... they make 512mb cards
__________________

Static_11 is offline  
Old 04-03-2006, 10:07 PM   #3 (permalink)
Self Proclaimed Immortal
 
hmammen's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: lounge 146 (Euless TX)
Posts: 2,679
Send a message via AIM to hmammen Send a message via MSN to hmammen Send a message via Yahoo to hmammen
Default

well its technically not "required" to have more then 128 but its always a big plus+, but yes there are 512 cards nowadays. i still have a 6800 vanilla 128 and it runs 90% of games on high settings. im not going to upgrade until i absolutely have to.
__________________

Posted from my Nexus7
hmammen is offline  
Old 04-03-2006, 10:09 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,946
Send a message via AIM to Static_11 Send a message via Yahoo to Static_11
Default

Quote:
Originally posted by hmammen
im not going to upgrade until i absolutely have to.
And with all the new games and dx10 and vista coming out.... upgrading to be able to play the new games is right around the corner... lol
Static_11 is offline  
Old 04-03-2006, 10:17 PM   #5 (permalink)
Self Proclaimed Immortal
 
hmammen's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: lounge 146 (Euless TX)
Posts: 2,679
Send a message via AIM to hmammen Send a message via MSN to hmammen Send a message via Yahoo to hmammen
Default

very true but A) i dont plan on getting vista at all, its just eye candy and B) i dont game alot so when i play i play CSS and fear and doom3 the most which my 6800 plays fine. but yes for others they may want to consider upgrading.
__________________

Posted from my Nexus7
hmammen is offline  
Old 04-03-2006, 10:36 PM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 686
Default

I think that 128 MB of memory is very close to being outdated
__________________
slick_tech15 is offline  
Old 04-03-2006, 10:43 PM   #7 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,946
Send a message via AIM to Static_11 Send a message via Yahoo to Static_11
Default

well.. when vista comes out, there are going to be so many new games for the dx10..
__________________

Static_11 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.