yellow question mark under device manager - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-13-2008, 08:03 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 374
Default yellow question mark under device manager

Hey under my device manager I have a Big Yellow question mark and next to that it says "Other Devices" and right below that with a little line connecting it, it has another yellow question mark with a little exclamation mark on it that says "PCI Device" how do i find out what this is? and how do I fix it? Also when I click properties for it, it says "PCI Slot 4[PCI bus 1, device 0, Function 1]" and I noticed that my display adapter is also PCI Slot 4[PCI bus 1, device 0, Function 0]. Some info would really help me out, thanks
__________________

__________________
2 B old and wise U must 1st be young and stupid
Trinity ATX Mid-Tower Case, Blue neon, ASUS MOBO, Intel E8400 dual core @ 3.96GHz, 4GB RAM, 2 ATI HD 3870s Xfire, 74GB Raptor HDD w/XP, 320GB HDD w/Games, 250GB HDD w/ windows 7, 2TB external HDD, 750W psu, on a Panasonic 46" Plasma and 24" Gateway lcd as 2nd
AMD6415 is offline  
Old 05-13-2008, 08:28 PM   #2 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: yellow question mark under device manager

Run through Windows Update>Custom and see if there are drivers.

Right click on the device and click on Update drivers.
__________________

__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 05-14-2008, 04:40 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 374
Default Re: yellow question mark under device manager

ok thanks a lot its all gone
__________________
2 B old and wise U must 1st be young and stupid
Trinity ATX Mid-Tower Case, Blue neon, ASUS MOBO, Intel E8400 dual core @ 3.96GHz, 4GB RAM, 2 ATI HD 3870s Xfire, 74GB Raptor HDD w/XP, 320GB HDD w/Games, 250GB HDD w/ windows 7, 2TB external HDD, 750W psu, on a Panasonic 46" Plasma and 24" Gateway lcd as 2nd
AMD6415 is offline  
Old 05-14-2008, 06:00 PM   #4 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: yellow question mark under device manager

Problem solved through which method? You must mention it because there are many others who might have this problem.
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 05-14-2008, 06:39 PM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 374
Default Re: yellow question mark under device manager

ohh yea, sorry, I went to windows update and it downloaded some updates, then I went in and checked for the drivers and then updated them, and it then gave me an option to reinstall the drivers which I did and it went away .
__________________
2 B old and wise U must 1st be young and stupid
Trinity ATX Mid-Tower Case, Blue neon, ASUS MOBO, Intel E8400 dual core @ 3.96GHz, 4GB RAM, 2 ATI HD 3870s Xfire, 74GB Raptor HDD w/XP, 320GB HDD w/Games, 250GB HDD w/ windows 7, 2TB external HDD, 750W psu, on a Panasonic 46" Plasma and 24" Gateway lcd as 2nd
AMD6415 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Yellow Exclamation Mark in Device Manager Triple-X Hardware Repairs and Troubleshooting 1 12-22-2007 04:09 PM
Question mark in web messenger ZeroShade Microsoft Windows and Software 1 12-09-2007 06:27 PM
Xbox 360 networking question -Do I have to use a name brand microsoft wireless device LightingBird Microsoft XBox 4 10-23-2007 08:12 PM
Yellow Exlamation mark.... Jougukny Microsoft Windows and Software 6 10-22-2007 09:54 AM
question about 3d mark benchies psp_crazy1 Monitors, Printers and Peripherals 3 06-13-2007 08:27 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.