XP failed instalaltion in virus affected ME environment - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-25-2006, 07:01 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 17
Default XP failed instalaltion in virus affected ME environment

After scanning from Zero Knowledge Spyware detector provided following report:
AVSDK Version 4.92.7
PPSDK Version 5.6.1
Key hkey_current_user\software/installAdclicker 1.0
Later I failed to install XP Prof,SP2 several times,even now I don't have access to use ME.I am getting the same error error after Restarting/rerunning XP CD.XP did'nt move beyond "Preparing Installation "
Fatal error:
An error has encountered that prevents Setup from continuing.
One of components that windows needs to continue setup could not be installed.
Data Error(Cyclic Redundundancy Check)
If u r installing from a CD,there might be a problem with the disc;try cleaning it or using another disc.
STOP:c0000221 Unknown Hard Error
\SystemRoot\System32\ntdll.dll
__________________

Naqvi is offline  
Old 01-25-2006, 07:25 AM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 132
Default

If its a virus on the hard-drive, you should be able to format your h/d at the beginning of the installation. Other then that, the cd might be broken .
__________________

__________________
  • AMD Athlon 64 3700+ San Diego
  • MSI K8N Neo2 Platinum nForce3 Ultra
  • TwinMos 1GB PC3200 Dual Channel
  • HIS Excalibur ATI Radeon X800 XL ICEQII 256MB
  • Dell 19\" UltraSharp TFT
  • Razer Diaomondback
  • Pioneer DVD-RW
  • Asus TA-210 Case
http://www.ko-clan.net/Fury_Sig.jpg
fury36 is offline  
Old 01-25-2006, 07:52 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 17
Default System Set-up Log

Setup Error Log
Error:
SXS.DLL:Syntax error in manifest or policy file "D:\I386\asms\windows\common\controls.man" on line 5.

****

Error:
Installation Failed: D:\I386\asms. Error Message: Data error (Cyclic Redundancy Check).

****

Fatal Error:
One of components that windows needs to continue setup could notbe installed

Data error (Cyclic Redundancy Check).

If u r installing from a CD,there might be a problem with the disc;try cleaning the disc or using another disc.

If u r installing from network====
Naqvi is offline  
Old 01-25-2006, 01:15 PM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 66
Default

Try a different optical drive and hard drive...
__________________
Asus Board
AMD X2 4400
2GB OCZ Platinum
I-RAM 4GB
Raptor 150GB
Caviar 320GB SATA2
Asus 7800GTX
SUSE 10.0 64Bit-WindowsXP x64-Vista 5270 64Bit
Jason S is offline  
Old 01-25-2006, 03:14 PM   #5 (permalink)
Master Techie
 
uzi9mm's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Horseheads, NY
Posts: 2,553
Default

instead of trying to install XP thru ME. Boot from the XP CD and install XP from there.
__________________
INTEL i7 930
ASUS P6X58D
3x2gb Corsair Dominators
EVGA GTX 480
CORSAIR 850-HX
uzi9mm is offline  
Old 01-25-2006, 04:03 PM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 17
Default STOP:c0000221 Unknown Hard Error

I have booted it from CD prior to start of system,I kept CD in tray.Getting this error several times:
STOP:c0000221 Unknown Hard Error
\SystemRoot\System32\ntdll.dll
Naqvi is offline  
Old 01-25-2006, 04:15 PM   #7 (permalink)
!!GAMER!!
 
fr34ky's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Southeast,AZ
Posts: 509
Default

Yeah might be hard drive.Reformat the HDD than that should solve your virus problem and if that doesnt work just get a new HDD.
__________________
fr34ky is offline  
Old 01-25-2006, 04:19 PM   #8 (permalink)
Master Techie
 
uzi9mm's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Horseheads, NY
Posts: 2,553
Default

i got a question for the thread starter.. Do you have any slaved devices on the master IDE?
__________________
INTEL i7 930
ASUS P6X58D
3x2gb Corsair Dominators
EVGA GTX 480
CORSAIR 850-HX
uzi9mm is offline  
Old 01-25-2006, 05:08 PM   #9 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 17
Default IDE Primary & Secondary Slave PIO

Let me check,not sure how to access there!
Yes,IDE Drives Setup---shows:
IDE Primary Slave PIO : Auto
IDE Secondary Slave PIO: Auto

Moreover,I founf following info from:http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q314474

SYMPTOMS
You may receive any one of the following Stop error messages:
STOP: C0000221 unknown hard error
Path\File_name
STOP: 0xC0000221 unknown hard error
C:\Winnt\System32\Ntdll.dll (or another specific file or driver)
STOP: 0xC0000221 STATUS_IMAGE_CHECKSUM_MISMATCH
Path\File_name
For additional symptom details, see the “More Information” section.
CAUSE
This problem may occur if the file that is described in the error message is corrupted. The following files are checked for integrity when Microsoft Windows XP starts: • All driver files (except those that are loaded by the system loader to start. the computer)
• All dynamic-link libraries (DLLs), including User, Graphics Device Interface (GDI), Shell, Kernel, Ntdll, Crtdll, and others.
This problem may occur if you install an inappropriate driver for your hardware. For example, you receive one of the error messages that are described in the "Summary" section if you install a millions of instructions per second (MIPS) driver on an X86-based computer.

This problem may occur if an Iomega Zip drive is on the same integrated device electronics (IDE) cable as the hard disk drive.

The third-party products that this article discusses are manufactured by companies that are independent of Microsoft. Microsoft makes no warranty, implied or otherwise, regarding the performance or reliability of these products.
RESOLUTION
To resolve this problem, obtain a new copy of the corrupted file or reinstall Windows XP. If you continue to receive any one of the error messages that are described in the "Summary" section after you reinstall Windows XP, a hardware problem or a network problem may exist.
Naqvi is offline  
Old 01-25-2006, 08:46 PM   #10 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 17
Default Can't log on as XP asking password!

I set only 2 users name,there was nothing about setting password,it's wonder windows unable to log on and asked password.
Can anyone help?I rebooted computer with XP cd/Broadband CD inside with Ethernet cable connected to cable modem,but CPU is not yet linked obviously windows not moving to logon.
__________________

Naqvi is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.