Witch processor is better? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-13-2007, 12:06 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
jpuga's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: America
Posts: 54
Send a message via MSN to jpuga
Question Witch processor is better?

AMD Athlon 64 X2 3600+ / 1.9 GHz or AMD Athlonô 64 processor 3800+ with enhanced virus protection, 2000MHz FSB ?

I wold like to know with one to buy?
__________________

__________________
.Satellite C655D-S5230
.Toshiba Black 15.6"
.Laptop PC
.3GB Memory
.AMD Dual-Core C-50 Processor
.Windows 7 Home Premium
jpuga is offline  
Old 10-13-2007, 12:11 PM   #2 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 63
Default Re: Witch processor is better?

I'd go with the x2 brisbane.

Expecially if you overclock and like to multitask.
__________________

WCAS is offline  
Old 10-13-2007, 12:13 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
jpuga's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: America
Posts: 54
Send a message via MSN to jpuga
Default Re: Witch processor is better?

for games what is the best?
__________________
.Satellite C655D-S5230
.Toshiba Black 15.6"
.Laptop PC
.3GB Memory
.AMD Dual-Core C-50 Processor
.Windows 7 Home Premium
jpuga is offline  
Old 10-13-2007, 01:15 PM   #4 (permalink)
True Techie
 
Transerver's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 152
Send a message via AIM to Transerver
Default Re: Witch processor is better?

the x2 3600+
Transerver is offline  
Old 10-13-2007, 01:16 PM   #5 (permalink)
Idealist Gamer
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 419
Default Re: Witch processor is better?

lol @ usage of witch
Dakaggo is offline  
Old 10-13-2007, 02:02 PM   #6 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: Witch processor is better?

omg... you guys... there isn't just a Brisbane... theres a Windsor of the x2 3600+ for AM2 that is at 2.0ghz...

get the AMD Athlon 64 X2 3600+ if its the Brisbane or get the x2 3800+ if the x2 3600+ was the Brisbane....
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 10-13-2007, 02:11 PM   #7 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 2
Smile Re: Witch processor is better?

yeah i agree
__________________

jimbojimmothy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rise of the Witch King LAN error opus42no5 General Gaming 4 07-23-2007 09:32 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.