windows setup problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-03-2005, 06:32 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2
Default windows setup problem

I'm trying to install a copy of windows onto a freshly formatted hd but when loading the installation it hangs at the screen where it says "Setup is starting Windows..." I have already read the microsoft knowledge base articles regarding acpi and ide third party drivers and they dont help. anyone have any ideas?
__________________

jvedi is offline  
Old 09-03-2005, 08:44 AM   #2 (permalink)
Master Techie
 
reggie_da_man's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,567
Default

I had similar problems with an old Duron of mine. The keyboard would stop working half way through the setup. Try just clearing the CMOS and see if that helps at all... it did for me
__________________

__________________

reggie_da_man is offline  
Old 09-03-2005, 03:23 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2
Default

yeah i tried that, no luck... could it be a memory problem maybe?
jvedi is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.