Will this work with my memory?? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-27-2006, 02:48 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 112
Send a message via AIM to deadandbrok3n
Default Will this work with my memory??

Right Now i Got

2 512 Samsung DDR 400 - SDRAM PC3200

Can i Add

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820145579

And Can i Add

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820145505

Tell Me Yes Or No On Both PLZ !!!
__________________

__________________
http://img51.imageshack.us/img51/986...specsig9az.jpg

Ill Make You A Sig!!!
deadandbrok3n is offline  
Old 03-27-2006, 03:01 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2005
Location: Delaware
Posts: 3,475
Default

They are the same sticks. Get the kit since you need two sticks anyway or get 2 x 512MB.
__________________

turtile is offline  
Old 03-27-2006, 03:05 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 112
Send a message via AIM to deadandbrok3n
Default

So if i get the 2 1gig Corsair it will work good?
__________________
http://img51.imageshack.us/img51/986...specsig9az.jpg

Ill Make You A Sig!!!
deadandbrok3n is offline  
Old 03-27-2006, 03:37 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 577
Send a message via ICQ to Kadahaf Send a message via AIM to Kadahaf
Default

if you run the older claw hammer and newcastle and plan to fill all the ram slots it isn't a good idea. if you're planning on totally replacing the ram with the 2x1gig then it will work.
__________________
Because people hate searching.
Best ram guide.
Different cpu types.
Good video card guide
Kadahaf is offline  
Old 03-27-2006, 04:01 PM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 112
Send a message via AIM to deadandbrok3n
Default

so With this 2x512 Samsung its not right to put 2 1 gigs in there 2 ??
__________________
http://img51.imageshack.us/img51/986...specsig9az.jpg

Ill Make You A Sig!!!
deadandbrok3n is offline  
Old 03-27-2006, 04:26 PM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 577
Send a message via ICQ to Kadahaf Send a message via AIM to Kadahaf
Default

you can, you will get the double channel capabilities still....and it will work
__________________

__________________
Because people hate searching.
Best ram guide.
Different cpu types.
Good video card guide
Kadahaf is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.