Will this all work? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-29-2008, 03:39 AM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Matt08642's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 272
Default Will this all work?

My friend is upgrading his rig, and is offering this to me, minus shipping:

AMD Athlon 64 X2 6000+
Asus motherboard that goes with it
1GB DDR2 RAM

If I just replace my current stuff with that, will I just be able to start up my computer, or should I format or something?
__________________

Matt08642 is offline  
Old 08-29-2008, 03:51 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Dauntae's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: USA
Posts: 1,814
Default Re: Will this all work?

You will have to reinstall windows (with new MB)and if you do a repair install it will keep the programs already installed and will put windows to run on the new Mother Board.

Dauntae
__________________

Dauntae is offline  
Old 08-29-2008, 08:17 AM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Matt08642's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 272
Default Re: Will this all work?

Quote:
Originally Posted by Dauntae View Post
You will have to reinstall windows (with new MB)and if you do a repair install it will keep the programs already installed and will put windows to run on the new Mother Board.

Dauntae
Cool, thanks for the help
Matt08642 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
mic wont work WDD11791 Computer Audio and Multimedia 3 11-25-2007 07:04 PM
vista games that DONT work? Cheeseking25 PC Gaming 20 10-25-2007 08:26 PM
Getting dyndns to work with cpanel phandentium ISP and Web Hosting 1 09-30-2007 06:35 PM
After lan party, internet doesn't work..? rob468 Computer Networking and Internet Hardware 1 07-17-2007 06:07 PM
would a ddr2 533 work on a motherboard that supports ddr2 800?????? siddanth3 New Systems | Building and Buying 4 04-27-2007 10:21 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.