Why Screen So White ?? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-02-2006, 07:00 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 112
Send a message via AIM to deadandbrok3n
Default Why Screen So White ??

Heres Some Pics





Might be hard to see for yall . but my screen is so bright and the folders look fuzzy and bright to . i checked my setting for the monitor they are allright . sometimes i restart my computer and it goes back to normal. how do i fix this ?
__________________

__________________
http://img51.imageshack.us/img51/986...specsig9az.jpg

Ill Make You A Sig!!!
deadandbrok3n is offline  
Old 04-02-2006, 07:11 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,499
Default

sometimes the cable in the back of ur monitor comes out slightly. check it is in properly, i know this sounds but its happend to me a lot.
__________________

Mentali$T is offline  
Old 04-02-2006, 10:03 PM   #3 (permalink)
Master Techie
 
aliasaid's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,400
Default

if you're complaining about your monitor, then its pointless sending us those pics since we'll see them with our monitor's configs..
__________________
"Is virtue a thing remote? I wish to be virtuous, and lo! Virtue is at hand." -Confucius
aliasaid is offline  
Old 04-02-2006, 10:49 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
M733mhz's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 648
Send a message via AIM to M733mhz
Default

Yeah, That is true about the pics, but I sometimes have that problem too. My screen will like bug out for a few minutes and then go back to normal. This thing sat out in a garage for a while but I doubt that's the problem. It's not a huge problem but it'd be nice if it stopped, it usually happens when my monitor is just turning on.
__________________


M733mhz is offline  
Old 04-03-2006, 01:42 AM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,946
Default

Have u tried adjusting brightness, contrast and gamma , with your monitor and your video card?
__________________
LIAN LI PC-7B PLUS II
OCZ MODSTREAM 520W
P4 3.2
2GB KINGSTON
EVGA 6800GS PCI-E
ASUS P5GD1
WD CAVIAR X2
LG DVD BURNER X2
vaderpro is offline  
Old 04-03-2006, 07:14 PM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
M733mhz's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 648
Send a message via AIM to M733mhz
Default

Yes, sure have, still persists.
__________________


M733mhz is offline  
Old 04-04-2006, 07:10 PM   #7 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,946
Default

Uninstall, then reinstall your video card driver. If that doesnt work swap another monitor and see if the problem still persists...if it does you probably have a video card problem.
__________________
LIAN LI PC-7B PLUS II
OCZ MODSTREAM 520W
P4 3.2
2GB KINGSTON
EVGA 6800GS PCI-E
ASUS P5GD1
WD CAVIAR X2
LG DVD BURNER X2
vaderpro is offline  
Old 04-04-2006, 07:15 PM   #8 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 4
Default

u should check your contrast for the moniter. sometimes my old '03 gateway would have a little problem with the contrast. Check the brightness too
__________________

gamergeek92 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.