What socket motherboard is this? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-24-2006, 08:14 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 133
Default What socket motherboard is this?

I just bought a Mirco ATX case... I can't find the motherboards to it.

Can anyone tell me if it's AMD socket or Intel Socket. And the Socket number.

I have attached pictures.




__________________

Cajete is offline  
Old 10-24-2006, 08:18 PM   #2 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 41
Default

you need to buy the motherboard....
__________________

Elec_ is offline  
Old 10-24-2006, 08:19 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 133
Default

Quote:
Originally posted by Elec_
you need to buy the motherboard....
Yea... Duh... What motherboard though?

What Socket?
Cajete is offline  
Old 10-24-2006, 08:23 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 678
Default

...that doesn't make ANY sense.
Socket is the CPU type... Like 939 etc.
andrewsvalesen is offline  
Old 10-24-2006, 08:25 PM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 133
Default

Quote:
Originally posted by andrewsvalesen
...that doesn't make ANY sense.
Socket is the CPU type... Like 939 etc.
All I need to know is what socket, what motherboard goes into this. any ideas dude?
Cajete is offline  
Old 10-24-2006, 08:50 PM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 108
Default

Since it's a micro ATX Case, you get a micro ATX motherboard. The socket could be anything, but as long as it's a microATX mobo, then it will fit.
__________________
Current Build (Hope to finish by late spring):
Intel Q6600 g0
Asus Maximus Formula
geIL Evo 2GB (2x1gb) DDR2
ATI HD3870 X2 or Nvidia 9800 X2?
2x 150gb RaptorX (Have it)
Thermaltake Toughpower 750w PSU (Have it)
ZeroTHERM BTF90
Antec P182 Case
HP w2207 22" Monitor (Have it)
bmitchell73 is offline  
Old 10-24-2006, 09:55 PM   #7 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 449
Send a message via AIM to homerj14
Default

haha yea dude it just needs to be a micro atx mobo
__________________
My BF2 account Homerj14
Support our troops...
AIM-House300zx
homerj14 is offline  
Old 10-25-2006, 12:23 AM   #8 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 41
Default

...socket refers to the CPU....
Elec_ is offline  
Old 10-25-2006, 10:28 AM   #9 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 1,246
Default

Any socket, as long as it is a mATX motherboard :freak:


Btw, that does not look like a good case. Doesn't look too sturdy... Is that a 60/70 mm fan in the back? Looks too small to be an 80
__________________

WorldIndustries is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.