What kinda Ram will run on my motherboard? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-28-2006, 01:55 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 1
Default What kinda Ram will run on my motherboard?

Hay im tryin to get a 512 MB Ram card and wanted to know what kind would work and if u have any good links to affordable cards


Here are my pc specs:

Microsoft Windows XP Home Edition
256MB DDR333 PC2700 Non-ECC Memory (256MB x 1)
Intel Celeron Processor 2.0 GHz with 128K Cache
40GB IDE Ultra ATA 7200rpm Hard Drive
Mini-Tower mATX Chassis w/300W PS P4M266 Motherboard
NVIDIA GeForce4 MX 4000 128 MB


Well if u know a link to a website with some good Ram Cards that are compatible wit my motherboard let me know thanx
__________________

Minimadman is offline  
Old 02-28-2006, 02:04 AM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 327
Default

Your motherboard being?
__________________

__________________
gimli of gloin is offline  
Old 02-28-2006, 07:40 AM   #3 (permalink)
Lord Techie
 
ricanflow's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Euless, Tx
Posts: 6,317
Default

you didnt list your motherboard....
__________________
3DMARK06 = 20,341 (3.8GHZ)



Laptop
P7350 | GTX 260M | 4GB DDR2 800 | 320GB HD | X-Fi | Vista 64

Folding Rig/File Server

M775 | E1200 | Foxconn P9657AB
| Dual 8800GT | Antec NeoHE 500 | Barracuda 80GB | Wintec Ampx



ricanflow is offline  
Old 02-28-2006, 07:05 PM   #4 (permalink)
Vinsanity
 
BiGyLiLuPdAmIdL's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: West Coast Cali
Posts: 1,234
Send a message via AIM to BiGyLiLuPdAmIdL
Default

Lol. you forgot to post what kind of motherboard you have.

YES MY 500th Post!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

This is a special day for me lol.
__________________
New build in progress, but this is what I got for now:
-AMD x2 5200+
-Asus M3A78-EM AM2+
-Buffalo 2x1gb ddr2 800
-Hitachi 250gb Sata HDD
-Antec Minuet Case w/ 350w psu
-Windows 7 Home Premium 64 bit
BiGyLiLuPdAmIdL is offline  
Old 02-28-2006, 07:39 PM   #5 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

PS P4M266

Well you have PC2700 ram in your system, so you might as well put PC2700 ram in there. Though you can go with PC3200 and use it with your possibley next upgraded system
__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.