What Do You Think? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-31-2005, 07:39 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 318
Default What Do You Think?(Cmon Some1 Reply)

I found this and to me it looks pretty good. It will be used to play games like COD2, CS, HL2 etc and general use. What do you guys think? It's cheaper than builder something like this. But anyway any comments will be appreciated.
Here is the address-
http://www.trademe.co.nz/structure/a...sp?id=43811060
Also this one looks ok, wat do u think?
http://www.trademe.co.nz/Computers/C...n-43933091.htm
If someone could tell me how to paste links that would be cool too.
Cheers
__________________

Crusader is offline  
Old 12-31-2005, 09:04 PM   #2 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,302
Default

$1000? Unless the exchange rate is $4=$1USD, that's outrageous.

Quote:
If someone could tell me how to paste links that would be cool too.
If you use Firefox, go to Tools> Extensions> Get More Extensions. Search for "BBCodeXtra". It allows you to copy-and-paste links, images, quotes, whatever with a right click menu.
__________________

__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 12-31-2005, 09:21 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 318
Default

Ok cheers um in US dollars it would cost $682, i think $1NZ is equal to about $0.68US. So you think its good, cant see any problems?
__________________
<a href=\"http://www.dynasig.net/?id=2883\"><img src=\"http://serve.dynasig.net/2883.gif\" width=\"350\" height=\"85\" alt=\"Signature\" border=\"0\" /></a><br />
DynaSig: <a href=\"http://www.dynasig.net\">Dynamic Forum Signature</a>
Crusader is offline  
Old 12-31-2005, 09:33 PM   #4 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,302
Default

Quote:
Athlon 2800+ (Barton 333FSB/512K Cache)
This is a socket A CPU. Which AMD no longer even makes.

Quote:
K7N2 Delta FISR Nforce 2 Motherboard
nforce2 is two generations behind was is out now... very outdated.

Quote:
ATI Radeon 9600XT Video Card
While this card could still get some mileage, it, too, is outdated.

Redeeming qualities?
Quote:
1GB DDR 400
Quote:
120GB IDE HDD
200GB Sata HDD
Quote:
MSI 16x Dual Layer DVD-Writer
Quote:
Sata Raid
But I don't see how they could be using it, considering that the hard drives are different sizes...

Quote:
19" Pure Flat Screen Monitor
But it is a CRT.. huge and heavy.

Bottom line? There is no way I'd buy that system for that price. Half of it, yeah, so long as the speakers, monitor, and all the software went with it (which the page DOES NOT say).

Basically, the seller got ripped, and he wants to pass that sensation along...

You can build better than that for less.
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 12-31-2005, 09:38 PM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 318
Default

Ok thanks, just saved me from a ****ty deal. Also its expensive here in NZ, to build a reasonable computer for gaming and general use it would cost me about $1500 which is out of my price range. And i have to pay for shipping on everything because there is hardly any stores i know of that sale indiviual computer parts.
__________________
<a href=\"http://www.dynasig.net/?id=2883\"><img src=\"http://serve.dynasig.net/2883.gif\" width=\"350\" height=\"85\" alt=\"Signature\" border=\"0\" /></a><br />
DynaSig: <a href=\"http://www.dynasig.net\">Dynamic Forum Signature</a>
Crusader is offline  
Old 12-31-2005, 09:55 PM   #6 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,302
Default

Well, that $1500 would probably make three times the computer that you were looking at.

If you have to, buy a couple of parts at a time. There is no rule that states you must get everything at once.
__________________

__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.