What brands are the best ram? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-26-2005, 04:06 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 8
Default What brands are the best ram?

I want to get some good ram for overclocking, I'd like 1 gig for around $150-$175 range, any suggestions for a nice case? thanks .
__________________

xQuestx is offline  
Old 09-26-2005, 04:35 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2005
Location: Delaware
Posts: 3,475
Default

Corsair
OCZ
__________________

turtile is offline  
Old 09-26-2005, 04:38 PM   #3 (permalink)
Field Engineer
 
SHAWN's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Long Island, NY
Posts: 4,697
Send a message via AIM to SHAWN
Default

Kingston, PQI, Crucial
__________________
A+, Network + , HP Certified Tech and MCP

Specs: AMD Phenom II X6 1095T, Asus M477TD, 8GB GSkill Ripjaws DDR3 1600 7-8-7-24 1T, 128GB Crucial M4 SSD, ATi HD4650, W7, 27" HL272 Monitor
SHAWN is offline  
Old 09-26-2005, 05:10 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 8
Default

is this good ram?

OCZ EL Platinum Revision 2 1GB (2 x 512MB) 184-Pin DDR SDRAM DDR 400 (PC 3200) Unbuffered Dual Channel Kit System Memory Model OCZ4001024ELDCPER2-K - Retail
xQuestx is offline  
Old 09-26-2005, 05:22 PM   #5 (permalink)
Master Techie
 
reggie_da_man's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,567
Default

Yes, that ram is very good, but keep in mind, if your not overclocking your computer, it doesn't matter if it's value ram or preformance ram, they still have the same preformance
__________________

reggie_da_man is offline  
Old 09-26-2005, 05:46 PM   #6 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default Re: What brands are the best ram?

Quote:
Originally posted by xQuestx
I want to get some good ram for overclocking, I'd like 1 gig for around $150-$175 range, any suggestions for a nice case? thanks .

the OCZ ram is probably the best for pc3200. corsair makes good valueram but not good ocing ram, way overpriced.

a case would be the an aspire case. or a thermaltake case. Lian li also makes good cases, if you have the money
__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 09-26-2005, 05:52 PM   #7 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 417
Default

g.skill .. its best for overclocking.
Xiahou is offline  
Old 09-26-2005, 06:10 PM   #8 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

lol^ good point, but they dont sell them on newegg anymore
__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 09-27-2005, 11:49 AM   #9 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 417
Default

lol, im sure other people sell them though.

I myself have a 3200 venice , nd g.skill 1GB, still not overclocked, i really need to do it, but dont wanna **** up my pc, hopefully I can find som1 that will do it for me.
Xiahou is offline  
Old 09-29-2005, 12:57 AM   #10 (permalink)
Content Team
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 70
Default

I think it's depends on what chipset they use.
Few months ago, the best was Samsung TCCD.
Corsair XMS series use that, I think
G.Skill also use that chipset before
__________________

amdrocks is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.