Video card upgrade troubles - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-29-2006, 02:38 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 15
Default Video card upgrade troubles

Ugh! This is so **** frustrating! Right now I'm trying to update my graphics card. Its a ATI Radeon Xpress 200. (I know I know, not very good)

So I do what the directions tell me. I uninstall all my old video card stuff, download the microsoft .net framework 2.0. Then I save and run the new update.

But when I run the update for the display driver, I get these messages.

Severe-INF error. Video driver not found.

AND

Severe-Setup was unable to complete the installation. Try to setup your display adapter with a standard VGA driver before running setup.

I don't know what to do! And I would appreciate any help I can get. Thanks!
__________________

Sevendust_Fan20 is offline  
Old 05-29-2006, 03:56 AM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2006
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 905
Default

Isn't an ATI Radeon Xpress an onboard video device?
__________________

cyrax is offline  
Old 05-29-2006, 04:24 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 15
Default

It sure is, which is why I'm so confused
Sevendust_Fan20 is offline  
Old 05-29-2006, 04:49 AM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2006
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 905
Default

So, did you upgrade your motherboard or something?
cyrax is offline  
Old 05-29-2006, 02:19 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 15
Default

All I'm trying to do is get the Catalyst 6.5 driver upgrade
Sevendust_Fan20 is offline  
Old 05-29-2006, 04:12 PM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
FlashDude's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: NB, Canada
Posts: 1,232
Send a message via MSN to FlashDude
Default

That is the wrong drivers you need the onboard drivers, It might be better to get them from the board OEM. The latest drivers are the 6.4 here's a link

https://a248.e.akamai.net/f/674/9206..._enu_31959.exe


Crap link won't work just find motherboard drivers with onboard ATI graphics and then the beta 6.4

Try this link
https://support.ati.com/ics/support/...p?folderID=316
__________________

__________________
FlashDude is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.