Video card(s) for two 4k and one 1920x1200 monitor - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-01-2015, 02:42 PM   #11 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2004
Location: The Woodlands, TX
Posts: 131
Default Re: Video card(s) for two 4k and one 1920x1200 monitor

Yeah, that seemed strange to me too. I think my backup image may have been updated too many times and encountered too many changes over the years (after a new re-image I'll typically make a new image once I get everything updated and working properly while its still fresh), but the first install had 32bit office which was replaced with the 64bit (I can't tell any difference so plan to go back to 32 so I can get the ASAP utilities back on excel), an OCZ PCI SSD, new 8.8Macafee installed to keep getting updates and 8.7 uninstalled and numerous other changes.

I have no idea why, but probably half the time I've re-imaged I've had to re-activate windows and office again (but not necessarily both at the same time...). I thought the motherboard was the only critical piece to the puzzle, but there is apparently a glitch in there somewhere.

If I can get everything working for me right off the bat with the new card and the DDU uninstaller, I plan to just dual boot for a while until I get everything installed and updated from scratch on a new SSD and make an image from that once its finally all working properly.

And I ordered the card last night from your last post.

I really appreciate all the help you've given me.
__________________

JB Rekit is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2015, 03:07 PM   #12 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,280
Default Re: Video card(s) for two 4k and one 1920x1200 monitor

Yea if you activated before imaging it should all be fine. Not sure what's going on there.
__________________

__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2015, 03:40 PM   #13 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2004
Location: The Woodlands, TX
Posts: 131
Default Re: Video card(s) for two 4k and one 1920x1200 monitor

My best guess is something quirky from the original OS install to the PCI express OCZ HDD. I get an an error message half the time when trying to begin a re-image to a SATA SSD now, which then reboots itself and usually gets past that step the second time around and finishes the installation.
__________________

JB Rekit is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Custom Core i7 Machine + 24" Monitor @ 1920x1200 + Razer Mouse / KB Hapx4.0 Buy/Sell/Trade and Hot Deals 3 10-27-2010 12:44 PM
25''+ 1920x1200 GLOSSY monitor??? illnastyimpreza New Systems | Building and Buying 20 03-29-2010 03:10 AM
8800GTS on 1920x1200 snowsurfer New Systems | Building and Buying 29 04-27-2008 06:01 PM
9800GX2 - Crysis at 42fps @ 1920x1200 zedman3d New Systems | Building and Buying 5 03-19-2008 09:11 PM
Dell 24" lcd, won't run native 1920x1200 dvi regeisle Hardware Repairs and Troubleshooting 2 11-27-2006 09:48 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.