Video Card - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-06-2007, 10:21 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 128
Default Video Card

i just installed a new video card on my computer and now the internet doesnt work, i am completely clueless. I don't understand how a video card can do anything to the ethernet input on my motherboard. What does anybody think it is?

thank you
__________________

hard_assteel is offline  
Old 07-06-2007, 10:34 PM   #2 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default Re: Video Card

Check to make sure the ethernet cable is connected to LAN port. Maybe you accidentally, took it out, while installing the graphic card.
__________________

__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 07-06-2007, 10:48 PM   #3 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Video Card

Quote:
Originally Posted by b1gapl View Post
Check to make sure the ethernet cable is connected to LAN port. Maybe you accidentally, took it out, while installing the graphic card.
Or if its an actually NIC, maybe the contacts are loose.
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 07-07-2007, 09:13 PM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 128
Default Re: Video Card

thanks for replying
b1gapl
peterhuang913

okay, now i got the internet to work through connecting with a usb cable, but it goes soooo sloooooow, compared to ethernet. Do you guys think it is a software problem or a hardware problem for the ethernet driver?
hard_assteel is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Video Card Power Feeback? Lord Zeon Hardware Repairs and Troubleshooting 4 06-27-2007 07:45 PM
Video card Snake91839 New Systems | Building and Buying 4 06-02-2007 11:03 AM
damaged video card sb14blue Hardware Repairs and Troubleshooting 2 05-13-2007 03:13 AM
New Video Card Dieo New Systems | Building and Buying 5 04-02-2007 11:27 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.