upgrading to SSD - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-26-2012, 11:36 PM   #11 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,303
Default Re: upgrading to SSD

Homestly, the only reason BF3 in on my SSD is that was the only way I could get it to install. :/
__________________

__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 01-26-2012, 11:38 PM   #12 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2008
Location: Houston, BC, Canada
Posts: 174
Default Re: upgrading to SSD

well.... I ordered the OCZ Vertex 3 120GB
__________________

__________________
MSI 790GX-G65 motherboard
AMD Phenom II X6 1055T 6 Core 2.8GHZ
4x2GB PC3-1066 DDR3-1333 RAM
Sapphire Radeon HD 6950 2GB DDR5
Sound Blaster Audigy 2ZS Platinum
OCZ Vertex 3, 120gig
Seagate Barracuda 500GB(Data) 2X 1TB (Media)
750 Watt PSU
OCZ Vandetta 2 triple heatpipe CPU heatsink
42" LG LCD widescreen
scroudt is offline  
Old 01-27-2012, 09:44 AM   #13 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,303
Default Re: upgrading to SSD

Quote:
Originally Posted by scroudt View Post
well.... I ordered the OCZ Vertex 3 120GB
+1
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 01-27-2012, 11:20 AM   #14 (permalink)
Monster Techie
 
acerinpa's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: USA
Posts: 1,838
Default Re: upgrading to SSD

Good choice- I am thinking about the same SSD. the other one you mentioned has a poor using rating on the EGG.
acerinpa is offline  
Old 01-31-2012, 11:29 AM   #15 (permalink)
Ultra Techie
 
GhOsT1321's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 804
Default Re: upgrading to SSD

Newegg ratings are usually shortsighted and biased. I would not solely base a decision off of them
__________________
Build to be updated, a reminder to myself.
GhOsT1321 is offline  
Old 01-31-2012, 11:47 AM   #16 (permalink)
Monster Techie
 
acerinpa's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: USA
Posts: 1,838
Default Re: upgrading to SSD

Well certainly not solely- but it is a piece of the decision puzzle. I think all opinions are bias - hence they are termed "opinions". The manufacturer is obviously bias. Maybe the professional review is also bias. So, i guess you have to eventually put them all together and make an "educated choice" .
acerinpa is offline  
Old 02-10-2012, 10:43 AM   #17 (permalink)
Monster Techie
 
acerinpa's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: USA
Posts: 1,838
Default Re: upgrading to SSD

Quote:
Originally Posted by scroudt View Post
well.... I ordered the OCZ Vertex 3 120GB
How is this working for you??
acerinpa is offline  
Old 02-10-2012, 10:51 AM   #18 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2008
Location: Houston, BC, Canada
Posts: 174
Default Re: upgrading to SSD

Quote:
Originally Posted by acerinpa View Post
How is this working for you??
it's working great!. my computer starts incredibly fast. Even restarting is faster then just starting it before. Everything is instant, even when opening something from my Data drive.

One thing that I have noticed though is all my hard drive, including my SSD, show up in the Safely Remove Hardware and Eject Media section on the tool bar? And I've noticed a couple times that one of the HHDs disapears sometimes, but it's back when I restart?
__________________

__________________
MSI 790GX-G65 motherboard
AMD Phenom II X6 1055T 6 Core 2.8GHZ
4x2GB PC3-1066 DDR3-1333 RAM
Sapphire Radeon HD 6950 2GB DDR5
Sound Blaster Audigy 2ZS Platinum
OCZ Vertex 3, 120gig
Seagate Barracuda 500GB(Data) 2X 1TB (Media)
750 Watt PSU
OCZ Vandetta 2 triple heatpipe CPU heatsink
42" LG LCD widescreen
scroudt is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SSD and Cache SSD? I_Am_Skip System Upgrades 9 01-08-2012 09:19 PM
ocz ssd vs kingston ssd? gordonie Monitors, Printers and Peripherals 4 11-11-2011 07:28 PM
Can you have a SSD 60GB as a boot drive and a 500GB HDD for storage but have smart response enabled on the SSD? matteuk New Systems | Building and Buying 2 07-27-2011 01:12 PM
mSATA SSD vs SATA SSD Jayce Laptops and Notebooks 1 06-29-2011 10:11 AM
SSD TRIM Function Intel X25 SSD thesilversavers Monitors, Printers and Peripherals 19 05-22-2011 10:04 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.