Upgrading an HP 6475Z..will these parts work/fit? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-17-2005, 09:31 PM   #11 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2005
Location: Vero Beach, FL
Posts: 205
Send a message via AIM to RadRacer
Default

Quote:
Originally posted by Computerfreak14
true..but i just looked at the hp and im just lettin you know i didnt buy it ..my friends gave it to meso i just took it..but im not sure if you know this but do these Hp's come with Asus motherboards anda coolmaster fan..im not sure if my friend upgraded it..i gotta see
No, it doesn't come with Asus MoBo and coolmaster fan. The original Mobo looks to me like it may have been an ATX for, but I read it was quite a squeeze. So, you may be able to put it in a ATX case, but it will be very tight and may NOT fit. Your friend did upgrade it, so, you may be able to handle a faster COU, more RAM, etc. etc. Could you get a number off the board?
__________________

__________________
Old Specs:
Intel Celeron D 2.8Ghz
1G RAM
80G Seagate Baracuda 7200.7
GeForce FX5500 (PCI) OCed to 300/500
am I missing anything?

^DEAD^

Now: Toshiba Sattelite L35-S2161 running Ubuntu :)
RadRacer is offline  
Old 12-17-2005, 09:48 PM   #12 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 132
Send a message via AIM to Computerfreak14
Default

okay im just goin to tryin an squeeze some life..scince like you the boards been upgraded..and yes it deffinatly is tight in the stock case...also where would i go aobut locating this number on the board..thnaks
__________________

__________________
Dell XPS M140
100Gb HD
1GB RAM


AMD 2800+
1GB Ram
120GB
5.1 Altec Lansing surround...
Computerfreak14 is offline  
Old 12-17-2005, 11:33 PM   #13 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 132
Send a message via AIM to Computerfreak14
Default

bump for the night
__________________
Dell XPS M140
100Gb HD
1GB RAM


AMD 2800+
1GB Ram
120GB
5.1 Altec Lansing surround...
Computerfreak14 is offline  
Old 12-18-2005, 01:53 PM   #14 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 132
Send a message via AIM to Computerfreak14
Default

anyone else know where i can find the model number on an Asus motherboard for RadRacer...thnaks
__________________
Dell XPS M140
100Gb HD
1GB RAM


AMD 2800+
1GB Ram
120GB
5.1 Altec Lansing surround...
Computerfreak14 is offline  
Old 12-18-2005, 02:03 PM   #15 (permalink)
Member (again)
 
macdude425's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Raul's Wild Kingdom...How 'bout that, huh?
Posts: 4,202
Send a message via AIM to macdude425 Send a message via Yahoo to macdude425
Default

Ummm...download EVEREST home edition and see if the Motherboard option doesn't give you a model number for the mobo.
__________________



Debian Support Forums!
macdude425 is offline  
Old 12-18-2005, 03:00 PM   #16 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 132
Send a message via AIM to Computerfreak14
Default

so just download it on that HP pc and see what it says..okay..ill go do that
__________________
Dell XPS M140
100Gb HD
1GB RAM


AMD 2800+
1GB Ram
120GB
5.1 Altec Lansing surround...
Computerfreak14 is offline  
Old 12-18-2005, 04:30 PM   #17 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 132
Send a message via AIM to Computerfreak14
Default

well i went to go on the internet on the hp and it keeps giving me the error sending report so i did spybot and doin a restore
__________________
Dell XPS M140
100Gb HD
1GB RAM


AMD 2800+
1GB Ram
120GB
5.1 Altec Lansing surround...
Computerfreak14 is offline  
Old 12-18-2005, 07:25 PM   #18 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 132
Send a message via AIM to Computerfreak14
Default

well i got everthing working on the HP..had a crap load of adware and virus's...so i got some programs and cleaned it out..and i also did the Everest and i took a screenshot..so check it out and let me know
[IMG][/IMG]
__________________
Dell XPS M140
100Gb HD
1GB RAM


AMD 2800+
1GB Ram
120GB
5.1 Altec Lansing surround...
Computerfreak14 is offline  
Old 12-19-2005, 07:07 AM   #19 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 132
Send a message via AIM to Computerfreak14
Default

bump
__________________
Dell XPS M140
100Gb HD
1GB RAM


AMD 2800+
1GB Ram
120GB
5.1 Altec Lansing surround...
Computerfreak14 is offline  
Old 12-19-2005, 02:45 PM   #20 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 132
Send a message via AIM to Computerfreak14
Default

Well i just noticed that the picture is too small to read even when u click on it..my bad..well the name of the motherboard is
Motherboard ID:<DMI>
Motherboard Name: Asus MEBVM
__________________

__________________
Dell XPS M140
100Gb HD
1GB RAM


AMD 2800+
1GB Ram
120GB
5.1 Altec Lansing surround...
Computerfreak14 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.