Upgrading Grafics Cards - Please Answer :) - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-29-2010, 10:21 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 1
Default Upgrading Grafics Cards - Please Answer :)

Ok, a friend of mine has a Unopened

-iceq 4 HIS radeon hd4850-

Grafics Card, and he is getting a new computer with a better one then that anyway, and he said he would give the unopened one to me due to the lag issues with this Grafics card:

-GeForce 6150se nforce 430 -

I was just wondering if you think my system could handle it. Here are my specs:

6.00GB Ram
AMD Anthlon II x2 250u Processor 1.6 GHz
64-bit (OS) <-- Know it doesnt matter for this but anyway.
300 Watt Power supply (edited in)

New problem though. ( My Grafics card is built into my motherboard ). and idk if it would fit so...

Thanks for the help. if you have any (decent price solutions that would help also)
__________________

Elix3r is offline  
Old 11-29-2010, 10:31 PM   #2 (permalink)
Hyper Techie
 
Abstract Hero's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Phoenix, AZ
Posts: 1,842
Default Re: Upgrading Grafics Cards - Please Answer :)

That will work fine.
__________________

__________________
- AMD FX8320 @ 4.2Ghz - ASRock Fatal1ty 990FX Killer - G.Skill Ripjaws X 8gb -
- Asus Strix GTX 970 - Corsair Neutron GTX - Corsair TX 750 -
- Cooler Master HAF XB - Corsair H105 -
- Asus VG248QE - Corsair M60 & K90 -
Abstract Hero is offline  
Old 11-29-2010, 10:58 PM   #3 (permalink)
!!GAMER!!
 
fr34ky's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Southeast,AZ
Posts: 509
Default Re: Upgrading Grafics Cards - Please Answer :)

Is your pc a prebuilt? Just wondering if your bios is locked.

It would help greatly if you could overclock your cpu to above 2ghz at least.
__________________
fr34ky is offline  
Old 11-29-2010, 11:07 PM   #4 (permalink)
muffin enthusiast
 
Join Date: May 2009
Location: new york
Posts: 2,724
Default Re: Upgrading Grafics Cards - Please Answer :)

what power supply do you have? (make and model/wattage if you know it, if you don't know it you can find this info on the sticker on the psu itself)
__________________
Muffin Man is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windows 7 blue bricks problem from startup (Grafics card) Runesmacher Monitors, Printers and Peripherals 11 10-23-2010 11:22 AM
Upgrading Vid cards, tough decision krazy_taco New Systems | Building and Buying 17 08-23-2007 08:44 PM
Upgrading Video cards, and its hassles crazlunatic New Systems | Building and Buying 15 10-28-2005 01:55 PM
Upgrading Video Cards Wayniac Overclocking and Modding 15 05-16-2005 04:11 PM
Upgrading Graphics Cards Triarii Monitors, Printers and Peripherals 11 02-18-2005 07:01 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.