Upgrading Dell 2400 GPU - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-20-2010, 11:52 AM   #11 (permalink)
Ultra Techie
 
memory's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Southern Indiana
Posts: 991
Default Re: Upgrading Dell 2400 GPU

I googled my question and most places I found says it uses a standard ATX PSU. I did not see any that said anything about using a adapter.

I contacted Dell and they were no help at all. They do not recommend upgrading the PSU because you would have to upgrade to a motherboard that supports the PSU. I may ask a local repair shop and see what they say.
__________________

__________________
Antec 1200
Intel Core i7 920@2.7ghz
Gigabyte X58A-UD3R
Noctua NH-D14
ATI Radeon HD5870
Corsair 6gb DDR3 1600
Corsair 850HX PSU
OCZ Vertex 2 120gb SSD
WD Caviar Black WD5001AALS 500gb
Windows 7 Pro 64bit


I know someone who pressed yes...
His home and family Combusted Spontaneously...
memory is offline  
Old 02-20-2010, 01:12 PM   #12 (permalink)
I don't overclock
 
Fat.Clown's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: offline
Posts: 3,326
Default Re: Upgrading Dell 2400 GPU

you probably could run a 8400GS

I ran a 7900GS off a stock HP 300W

kicker is that 300W died after about 6 months
__________________

Fat.Clown is offline  
Old 02-20-2010, 07:07 PM   #13 (permalink)
Ultra Techie
 
memory's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Southern Indiana
Posts: 991
Default Re: Upgrading Dell 2400 GPU

How can I find out the measurements of the PSU before I buy one? Most of them I looked at do not list the dimensions. What are the dimensions of the Corsair 400 watt?
__________________
Antec 1200
Intel Core i7 920@2.7ghz
Gigabyte X58A-UD3R
Noctua NH-D14
ATI Radeon HD5870
Corsair 6gb DDR3 1600
Corsair 850HX PSU
OCZ Vertex 2 120gb SSD
WD Caviar Black WD5001AALS 500gb
Windows 7 Pro 64bit


I know someone who pressed yes...
His home and family Combusted Spontaneously...
memory is offline  
Old 02-20-2010, 08:16 PM   #14 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2009
Location: Torrance ,California
Posts: 130
Default Re: Upgrading Dell 2400 GPU

OMG what did i start.
apologies to all
read the following link, this discussion says you can use a regular ATX power supply. i have had to use the adapter to fix friends dell computers in the past. i have no idea when dell changed to regular ATX power supplies.

Dimension 2400 power supply
baih777 is offline  
Old 02-20-2010, 08:39 PM   #15 (permalink)
Ultra Techie
 
memory's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Southern Indiana
Posts: 991
Default Re: Upgrading Dell 2400 GPU

I went to Corsair's website to find out the measurements and the 400, 450, and 550 watt PSU will fit.

I will probably go with the one Muffin Man listed.

I am just glad I don't need any kind of an adapter.
__________________

__________________
Antec 1200
Intel Core i7 920@2.7ghz
Gigabyte X58A-UD3R
Noctua NH-D14
ATI Radeon HD5870
Corsair 6gb DDR3 1600
Corsair 850HX PSU
OCZ Vertex 2 120gb SSD
WD Caviar Black WD5001AALS 500gb
Windows 7 Pro 64bit


I know someone who pressed yes...
His home and family Combusted Spontaneously...
memory is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What do y'all recommend in a new Dell computer for gaming? Mazer18 System Upgrades 14 08-02-2009 04:05 AM
Upgrading Dell E1505 suppafreak Laptops and Notebooks 12 06-13-2009 06:38 AM
IDE RAID for Dell DImension 2400 sw_freak64 Hardware Repairs and Troubleshooting 0 04-23-2007 12:01 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.